Η Λιάνη έτοιμη να ιδρύσει «παπανδρεϊκό» κόμμα

Νέο κόμμα βασισμένο στα «παπανδρεϊκά ιδεώδη» «απειλούν» να ιδρύσουν η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και παλαιά στελέχη, πιστά στη μνήμη του ιδρυτή.

Την ερχόμενη Τρίτη 23 Ιουνίου θα κάνουν τρισάγιο, το οποίο θα τελέσει ο πατέρας Τιμόθεος Ηλιάκης στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Αμέσως μετά οι συμμετέχοντες θα πιουν τον καφέ τους στη μνήμη του Ανδρέα. Την οργάνωση όλων αυτών έχει αναλάβει το Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου.

«Η διαχρονικότητα και η επικαιρότητα των ιδεών του Ανδρέα αποτελούν θέμα διαλόγου, που φτάνει μέχρι και την πρωτοβουλία ίδρυσης νέου κόμματος, βασισμένου στα προτάγματα της πολιτικής παρακαταθήκης του» λένε με ένα στόμα οι φίλοι του Ανδρέα, συμπληρώνοντας:

«Δύο είναι οι αιχμές των πολιτικά αστέγων ανδρεϊκών: η εθνική ήττα, με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία σε συνδυασμό με τη λαθεμένη υποστήριξη του Σχεδίου Ανάν, και η απομάκρυνση από την αντιστασιακή παρακαταθήκη έναντι της Τουρκίας, εκ μέρους των πολιτικών επιγόνων του. Ο δημοκρατικός πατριωτικός χώρος είναι πολιτικά ακάλυπτος. Το ΚΙΝ.ΑΛ. και ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψαν και σφετερίστηκαν τις ανδρεϊκές πολιτικές θέσεις».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ