Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Ζώνη πυρός» το Οpen

Την ώρα που η εταιρία Dimera Media Investments του Ιβάν Σαββίδη διαψεύδει δημοσιεύματα σχετικά με υποτιθέμενες συζητήσεις του Open με άλλα κανάλια προκειμένου να απεμπλακεί από την τηλεοπτική αγορά, το κανάλι μοιάζει με «ζώνη πυρός», μια και, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», «σκάνε» σαρωτικές αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα και δη στα δελτία ειδήσεων!

Η αίθουσα σύνταξης του σταθμού βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, με τους δημοσιογράφους να έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες.

Από τη μια, είναι οι παλιοί του Mega, που θεωρούν ότι δεν κινδυνεύουν (λόγω της παρουσίας του νέου διευθυντή Ενημέρωσης Χρήστου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος στο παρελθόν είχε αντίστοιχη θέση στο Μεγάλο Κανάλι) και, από την άλλη, είναι όσοι είχε επιλέξει ο πρώην διευθυντής Ενημέρωσης Δημήτρης Μιχαλέλης!

H κατάσταση, όπως ακούγεται, είναι τόσο τεταμένη, που έχουν εκτυλιχθεί και σκηνές… ροκ ανάμεσα σε δημοσιογράφους των δύο ομάδων. Οι ψίθυροι στο κανάλι, πολλοί!

Πώς γίνεται να παίζει… μπάλα στο κανάλι του Ιβάν η ομάδα του παλιού Mega, τη ώρα που το Open κοντράρεται με το… νέο Mega στον τομέα της ενημέρωσης και στη διαφημιστική πίτα; Πώς γίνεται, επίσης, να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ονόματα του παλιού Mega και κάποιοι να ευαγγελίζονται αέρα ανανέωσης;

Μέσα σε αυτή την έκρυθμη κατάσταση ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναζητεί εναγωνίως κεντρικό παρουσιαστή ή παρουσιάστρια για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, δεδομένου ότι η Νίκη Λυμπεράκη παίρνει άδεια λόγω της εγκυμοσύνης της.

Αρνηση

Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», η πρώτη κρούση έγινε στην έμπειρη Φαίη Μαυραγάνη, η οποία ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό για δύο χρόνια, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε την πρόταση.

Γεγονός, πάντως, είναι ότι τα δελτία ειδήσεων του Open υστερούν σε τηλεθέαση, με εξαίρεση το μεσημεριανό δελτίο, το οποίο παρουσιάζει η Λίνα Δρούγκα (από το παλιό Mega), σύζυγος του Χρήστου Παναγιωτόπουλου.

Λέγεται ότι ο νέος διευθυντής ενημέρωσης του Open είχε επενδύσει στον Βασίλη Τσεκούρα, αλλά το πρόβλημα με την υγεία του -που, ευτυχώς, ξεπεράστηκε- φρενάρει προς το παρόν τα σχέδιά του.

Στον αέρα βρίσκεται όμως και η πλειονότητα των αρχισυντακτών, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλη γκρίνια, η οποία μεταφράζεται σε μεγάλη πίεση προς τους ρεπόρτερ! Στο τεταμένο αυτό κλίμα έρχεται να προστεθεί και η αψυχολόγητη κίνηση να διακοπεί η επιτυχημένη πρωινή εκπομπή «Ωρα Ελλάδος 5.30» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, και τη θέση τους να πάρουν, σε μια ενιαία εκπομπή, από τις 06.00 έως τις 10.00 το πρωί, ο Ακης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη.

Για την τελευταία, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», είχε βάλει το χεράκι του και το… νέο Mega (άλλο ένα οξύμωρο ανάμεσα στα κανάλια του Σαββίδη και του Μαρινάκη, που κοντράρονται για έσοδα και τηλεθέαση). Οπως ακούγεται, ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, προκειμένου να χρυσώσει το χάπι στον δυσαρεστημένο Ιορδάνη Χασαπόπουλο (που δέχεται πρέσινγκ από άλλα κανάλια), του ζήτησε να βγαίνει ως βασικός σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο και να αναλάβει τη θέση του προϊσταμένου του πολιτικού ρεπορτάζ, ωστόσο εκείνος δεν έχει δώσει ακόμα σαφή απάντηση για τις προθέσεις του.

Οπως και να έχει, το Open μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη και κανείς δεν ξέρει πού θα καταλήξουν τα διασταυρούμενα πυρά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...