Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Ο Γιώργος Αλκαίος ανεβάζει τη δική του θεατρική παράσταση

Ο Γιώργος Αλκαίος κάνει τη μεγάλη έκπληξη και… βγαίνει στο θέατρο! Οχι ως ηθοποιός, αλλά ως δημιουργός και σκηνοθέτης της δικής του παράστασης, σηματοδοτώντας την πρώτη του απόπειρα να παρουσιάσει στο κοινό ένα θεατρικό έργο με την υπογραφή του.

Πέμπτη και Παρασκευή στον Alpha – Οικογενειακές βραδιές που μας φέρνουν πιο...

Ο Alpha ξέρει καλύτερα από όλους πώς να μετατρέπει τα βράδια της εβδομάδας σε στιγμές που αξίζουν.

Η πρώτη εμφάνιση της Σάρας Εσκενάζυ μετά την απώλεια του πατέρα της

Η Σάρα Εσκενάζυ κράτησε χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας όλο αυτό το διάστημα κάθε δημόσια ή επαγγελματική εμφάνιση

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου στην Espresso: Όρθια χάρη στον Θεό

H σοβαρή περιπέτεια υγείας της αγαπητής σεφ Μαρίας Εκμεκτσίογλου,...

Καμπάκογλου και Εμμανουήλ γιόρτασαν με… ντοκουμέντα 25 χρόνια ευτυχισμένου γάμου

Είκοσι πέντε χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου γιόρτασαν η Αθηνά Καμπάκογλου και ο Χάρης Εμμανουήλ! Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων» και ο γνωστός ηθοποιός, αν και αποφεύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, τελικά αποφάσισαν να γιορτάσουν τη φετινή επέτειό τους με γαμήλια ντοκουμέντα!

«Πριν 25 χρόνια κάηκε το πελεκούδι! Υπάρχουν μάρτυρες» έγραψε η οικοδέσποινα της ΕΡΤ, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ημέρα που… χόρεψαν τον Ησαΐ-α, εκείνη φορώντας ένα υπέροχο δαντελένιο νυφικό και ο γαμπρός μαύρο κοστούμι και λαμέ παπιγιόν.

Η νύφη, με τα μακριά της μαλλιά χτενισμένα σε μπούκλες, πόζαρε δίπλα στον άνδρα της ζωής της με χαμόγελο αγάπης, έχοντας ακουμπήσει το κεφάλι της στον ώμο του! Φυσικά οι διαδικτυακοί τους φίλοι έσπευσαν να τους συγχαρούν με ευχές για… «βίον ανθόσπαρτον»!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»