Η Μαρέβα Μητσοτάκη εγκατέλειψε τη Zeus + Dione και το ελληνικό παράρτημα της Endeavor

Ξάφνιασε τους πάντες η Μαρέβα Μητσοτάκη με την απόφασή της να εγκαταλείψει τη Zeus + Dione, αλλά και το ελληνικό παράρτημα της οργάνωσης Endeavor που βοηθά νέους στα επιχειρηματικά τους βήματα.

Ο τυπικός λόγος της απόφασης της συζύγου του πρωθυπουργού είναι η έλλειψη χρόνου. Ο ουσιαστικός μάλλον συνδέεται με την επιλογή της να διευκολύνει τον σύζυγό της και να αφοσιωθεί στον ρόλο της ως πρώτη κυρία. Άλλωστε είναι πανταχού παρούσα σε ό,τι κάνει ο σύζυγός της και τον συνοδεύει σε σχεδόν όλα του τα ταξίδια στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Zeus + Dione λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Την εταιρία ρούχων θα συνεχίσει να την «τρέχει» η έτερη συνεταίρος Δήμητρα Κολοτούρα.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αρχίσει τις διαδικασίες πώλησης των μετοχών της εταιρίας Zeus + Dione, ενώ παράλληλα προτίθεται να αποχωρήσει και από την αντιπροεδρία της οργάνωσης Endeavor στην Ελλάδα. Προφανώς και πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση για την ίδια, καθώς ο οίκος Zeus + Dione ήταν δικό της δημιούργημα.

Να θυμίσουμε ότι επαγγελματικά στον χώρο της μόδας μπήκε το 2012, μαζί με τη φίλη της Δήμητρα Κολοτούρα, ιδρύοντας τον οίκο Ζeus + Δione έπειτα από πρόταση του σεναριογράφου του «Κυνόδοντα» Ευθύμη Φιλίππου.

Και το παράρτημα της Endeavor στην Ελλάδα είχε ιδρυθεί από την ίδια. Αποστολή της Endeavor είναι να υποστηρίζει και να αναδεικνύει την επιχειρηματικότητα που μετασχηματίζει τις τοπικές κοινωνίες. Τώρα αυτός ο μετασχηματισμός θα γίνει με άλλον στο τιμόνι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ