Τα πυρά της Ραχήλ Μακρή στον Μπακογιάννη για τον «Μεγάλο Περίπατο» της Αθήνας

Μπορεί κάπου κάπου να υπερβάλλει η Ραχήλ, αλλά στην περίπτωση του «Μεγάλου Περιπάτου» της Αθήνας, που έχει μεταβληθεί σε περίπατο μεγάλου κόστους και ταλαιπωρίας οδηγών, μάλλον έχει δίκιο να τα χώνει στον δήμαρχο. Πολλή φασαρία και πολλά χρήματα για μηδενική αισθητική.

Η πρώην υπουργός, στηλιτεύοντας τα «απαίσια παγκάκια» και την προχειρότητα της κατασκευής του περίφημου περιπάτου που εμπνεύστηκε ο Κώστας Μπακογιάννης, αναδεικνύει συγχρόνως και μια πρόταση που, αν την υλοποιούσε ο δήμος, το κόστος θα ήταν μόνο η επιβράβευση φοιτητών.

Οι φοιτητές

«50.000.000 ευρώ για την αισθητική και περιβαλλοντική ασχήμια. Μιλάμε για αίσχος. Γιατί δεν το δώσατε στην Αρχιτεκτονική Σχολή και στο Γεωπονικό να το κάνουν τζάμπα οι φοιτητές και να βραβευθούν μάλιστα με υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές της επιλογής τους; Θα μπορούσε όλο αυτό να είναι και εναρμονισμένο με το περιβάλλον και την ελληνική αισθητική. Αν το έκαναν οι φοιτητές, όμως, θα ήταν τζάμπα, ενώ εδώ έχει αναθέσεις σε εργολάβους και πληρωμές για δέντρα που κοστίζουν και 350 ευρώ…» λέει η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην υπουργός Ραχήλ Μακρή.

Τα παγκάκια, οι ζαρντινιέρες και τα δέντρα έχουν ξεσηκώσει μεγάλη θύελλα και, απ’ ό,τι φαίνεται από μια βόλτα που έκανα, όχι άδικα!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ