Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Προδοσία εκ των έσω για Αντζελίνα Τζολί

Προδομένη από το «αίμα της» φέρεται ότι νιώθει η...

Ξέσπασμα από τη μάνα της Μυρτώς για τον γολγοθά του παιδιού της: «Δυστυχώς, γεννήθηκες Ελληνίδα»

Οκτώ ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη μέρα που ο διεστραμμένος νους του νεαρού Πακιστανού Αχμέτ Βακά έκλεψε τον ανθό της νιότης της 15χρονης τότε Μυρτώς Παπαδομιχελάκη, προχωρώντας σε χυδαίες πράξεις, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο.

Ήταν 22 Ιουλίου του 2012 όταν η Μυρτώ βρέθηκε ημίγυμνη, χτυπημένη και σε κώμα σε παραλία της Πάρου, όπου βρισκόταν με την οικογένειά της για διακοπές. Τη μοιραία εκείνη ημέρα η κοπέλα αποφάσισε να πάει μια βόλτα μόνη της στην παραλία και λίγη ώρα αργότερα η μητέρα της την εντόπισε άγρια χτυπημένη και κακοποιημένη. Ο 24χρονος Πακιστανός, γνωστός πλέον ως «δράκος της Πάρου», αρχικά προσπάθησε να της κλέψει το κινητό τηλέφωνο, όμως, όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, δεν αρκέστηκε σε αυτό και τη βίασε. Στη συνέχεια χτύπησε βάναυσα την κοπέλα με πέτρα βάρους πέντε κιλών και την πέταξε στα βράχια για να τη σκοτώσει, προκαλώντας της τραυματισμούς που απείλησαν την ίδια της τη ζωή.

Ωστόσο, ο γολγοθάς της οικογένειας σχεδόν μία δεκαετία αργότερα συνεχίζει να μοιάζει ανυπέρβλητος, «ενισχυμένος» από την παντελή έλλειψη ενδιαφέροντος των κρατικών δομών και του συνόλου της Πολιτείας. Έτσι, το ξέσπασμα της άτυχης μάνας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook προχθές φαντάζει ως κραυγή απόγνωσης απέναντι σε όλα εκείνα που της στέρησαν το δικαίωμα στην καθημερινότητα.

«Η χαρά της ζωής σταμάτησε για σένα και έμεινε ο πόνος, η πίκρα, η τυραννία, ο αγώνας για καλυτέρευση και η ελπίδα. Ζεις γιατί ο Θεός το θέλει και σε βοηθά. Όχι το κράτος, αυτό σε ξέχασε, σε άφησε στην άκρη να ξεχαστείς, ανεύθυνα χωρίς ντροπή να πολεμάς μόνη σου, λες και δεν έφταιξε αυτό για ό,τι συνέβη. Δυστυχώς γεννήθηκες Ελληνίδα» σημειώνει, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κοτρώτσου.

Έπειτα, αναφερόμενη στο ανθρωπόμορφο τέρας που κατέστρεψε τη ζωή του παιδιού της, αλλά και τη δική της, γράφει: «Αυτός ζει μια χαρά και τον πληρώνουμε όλοι εμείς, και εγώ μαζί, και εσύ, μωρό μου, εξακολουθείς να τυραννιέσαι. Έτσι είναι σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα, οι αθώοι πληρώνουν, τα θύματα, όχι οι θύτες. Οι θύτες αποφυλακίζονται, γιατί τα ισόβια δεν είναι ισόβια, το κράτος κάνει τον τυφλό και κουφό, που δεν θυμάται τίποτε, και οι αθώοι πονούν, αγωνίζονται, υποφέρουν, ματώνουν για το αυτονόητο, που ούτε αυτό δεν τους αναγνωρίζουν».

Για το τέλος άφησε τις οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τονίζοντας πως αυτές δεν δημιουργήθηκαν για ανθρώπους σαν την κόρη της, αλλά για να υποστηρίξουν τους εγκληματίες αυτού του τόπου. «Ελλάδα, η χώρα που τρώει τα παιδιά της. Δεν το λέω εγώ, το έχουν πει άλλοι πολύ πριν και είναι αλήθεια» κατέληξε η τραγική μητέρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...