Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Όλα στη φόρα για τον νταή Μαγκουάιρ στη Μύκονο – Κραιπάλες και «λυπητερή» 70.000 ευρώ!

Οι κραιπάλες του Άγγλου διεθνούς αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ στη Μύκονο, με πανάκριβες σαμπάνιες και χλιδάτα γεύματα με αστακούς, αλλά και τον έντονο καβγά που τον οδήγησε με χειροπέδες στα κρατητήρια προκάλεσαν διεθνή σάλο, αφού η υπόθεση περιλαμβάνει όλα όσα εξιτάρουν τα αγγλικά ταμπλόιντ!

Από τη Νάντια Αλεξίου

Αυτή τη δημοσιότητα ήθελε να αποφύγει ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» και γι’ αυτό αποπειράθηκε να χρηματίσει τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που προχώρησαν στη σύλληψή του. Το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά την προσαγωγή του στην εισαγγελέα Σύρου, ο άσος του αγγλικού ποδοσφαίρου αφέθηκε ελεύθερος έως τη δίκη του, που θα γίνει αύριο.

φ5 XYLO

Ωστόσο, τα ταμπλόιντ εξακολουθούν να παραληρούν με τις λεπτομέρειες για τις πολυτελείς διακοπές του στο νησί των ανέμων, μαζί με τη σύζυγό του, τα αδέλφια του, τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι Ρος Μπάρκλεϊ, τον συμπαίκτη του Μπράντον Ουίλιαμς, τον σταρ του Love Island, Κρις Χιούζ και τον δεξιοτέχνη του μπιλιάρδου Τζουντ Τραμπ. Στο… ατέλειωτο φαγοπότι διάρκειας πέντε ωρών μετά την άφιξή τους την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με τη «Sun», κατανάλωσαν τέσσερα μπουκάλια σαμπάνια Dom Perignon, πολλά μπουκάλια ουίσκι και βότκα και πλήθος αστακούς, με τον λογαριασμό να εκτοξεύεται στα 70.000 ευρώ! Ο Μαγκουάιρ φέρεται ότι πλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος και συνέχισαν με χορευτικό σόου σε ιδιωτικό χώρο παραλίας, όπου ξόδεψε επιπλέον 2.500 ευρώ, ενώ φέρεται ότι παραβρέθηκαν και στο μεγάλο κορονοπάρτι του νησιού! Το επεισόδιο στη θέση Φάμπρικα, που οδήγησε στη σύλληψη του διάσημου ποδοσφαιριστή το ξημέρωμα της Παρασκευής, είχε αφετηρία τις ύβρεις σε βάρος του από δύο εμφανώς μεθυσμένους Άγγλους, όπως περιέγραψαν στην «Espresso» αυτόπτες μάρτυρες.

φ1 32214668 8650613 Harry Maguire appeared on Love Island star Chris Hughes Instagra m 55 1598007235636 1

«Οι τύποι ψάχνονταν για καβγά μαζί του. Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, πάντως δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο!» ανέφεραν.

Ωστόσο, ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ κατέθεσε στην εισαγγελέα ότι ένας από τους Βρετανούς τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι την αδελφή του και ότι οι δράστες αποχώρησαν μόλις επενέβησαν οι αστυνομικοί, πράγμα που στάθηκε αφορμή για τον διαπληκτισμό του μαζί τους και τη σύλληψη τριών από την παρέα τους.

Για την κατηγορία της απόπειρας δωροδοκίας που φέρεται ότι έκανε στους αστυνομικούς για να τους αφήσουν ελεύθερους, οι νομικοί εκπρόσωποι του Αγγλου στόπερ την αποδίδουν σε παρεξήγηση, καθώς υποστηρίζουν ότι παρερμηνεύτηκε η ερώτηση της παρέας του Χένρι Μαγκουάιρ για το πρόστιμο που προβλέπεται να πληρώσουν. Ο αστυνομικός Ν.Μ. που συνέλαβε τον Αγγλο διεθνή μαζί με τον συνάδελφό του Ν.Κ. βρίσκεται με προσωρινή απόσπαση ως ενισχυτική δύναμη στο Τμήμα Μυκόνου από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...