Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Σε ρόλο «μπαμπούλα» Πέτσας και Ζαχαράκη! Τιμωρίες σε μαθητές χωρίς… μάσκα

Την ώρα που η αναποφασιστικότητα με την οποία αντιμετωπίζεται το άνοιγμα των σχολείων συνεχίζει να προκαλεί έντονες αντιδράσεις, η κυβέρνηση επανήλθε χθες με νέες δηλώσεις που έχουν ήδη ανάψει φωτιές.

Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο βρέθηκαν οι μαθητές που δεν θα φορούν μάσκα στο σχολείο, για τους οποίους αφήνουν, εμμέσως πλην σαφώς, να εννοηθεί ότι δεν θα υπάρχει καμία ανοχή στο πρόσωπό τους και θα τους επιβάλλεται αυστηρή τιμωρία!

Μιλώντας χθες το πρωί στην ΕΡΤ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεστόμισε τη φράση «καταπέλτη» με την οποία επιθυμεί να… τρομάξει τους μαθητές. «Αν δεν φορά κάποιος μάσκα, δεν μπορεί να θέτει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους συμμαθητές του στην τάξη» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στις κυρώσεις που θα επιβάλλονται στις περιπτώσεις όπου θα εντοπίζονται οι «ένοχοι» μαθητές. Το μόνο που κατάφερε, ωστόσο, είναι να αναστατώσει για ακόμη μια φορά εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές και γονείς. Εν συνεχεία, ο κ. Πέτσας, αντιλαμβανόμενος ότι αυτό που είπε θα προκαλέσει αντιδράσεις, έβαλε στο «κάδρο» τους γονείς, αλλά και τα ίδια τα σχολεία.

«Δεν πρέπει να τιμωρείται το παιδί για την ανευθυνότητα ενός γονέα… Θα πρέπει όλοι να είμαστε υπεύθυνοι, να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών» είπε και πρόσθεσε αναφορικά με τη χρήση μάσκας στα σχολεία:

«Σε μεγάλο βαθμό -μην κρυβόμαστε- εξαρτάται από κάθε σχολείο, από τον εκπαιδευτικό, και γι’ αυτό τους θέλουμε όλους συμμάχους και πρεσβευτές όλων αυτών των πολιτικών που εφαρμόζουμε για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Πάντως, πιο… αμείλικτη προς τους μαθητές που δεν θα φορούν μάσκα εμφανίστηκε νωρίτερα η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, η οποία προφανώς τους αντιμετωπίζει ως άλλους «τεντιμπόηδες»! Ούτε λίγο ούτε πολύ, τόνισε σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ότι δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε όσους δεν φορούν μάσκα.

«Το σχολείο θα έχει κανόνες που θα ισχύουν για όλους. Φροντίζουμε για τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που μπορούν να εξαιρεθούν από τη χρήση μάσκας ή την παρουσία στα σχολεία. Για όλους τους άλλους θα ισχύουν οι ίδιοι κανόνες. Ποιος δεν θα θέλει να φοράει το παιδί του μάσκα; Άλλωστε, η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη σε όλους τους κλειστούς χώρους, στην καθημερινότητα όλων μας» είπε η κυρία Ζαχαράκη.

Για το θέμα επικρατεί αλαλούμ. Κανείς δεν γνωρίζει, και κυρίως αυτοί που όφειλαν να γνωρίζουν, πώς θα υποχρεωθεί το παιδί να γίνει… μασκοφόρος, γιατί τα περί τιμωρίας είναι το λιγότερο αστεία. Επίσης, τι προβλέπεται σε περιπτώσεις όπου υπάρχει βεβαιωμένο ιατρικό ζήτημα – ή μήπως το παιδί θα μπαίνει σε καθεστώς «απομόνωσης»;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...