Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Καρτέρι θανάτου & σάλτο μορτάλε στο νοσοκομείο Αττικόν

Σοκ στο Νοσοκομείο Αττικόν! 59χρονος ασθενής μαχαίρωσε νοσηλεύτρια και αυτοκτόνησε πηδώντας από τον τέταρτο όροφο.

Σκηνές από το θρίλερ «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας μέσα στο Νοσοκομείο Αττικόν, με έναν 59χρονο ασθενή να στήνει καρτέρι θανάτου πίσω από την πόρτα του θαλάμου του σε μια 32χρονη νοσηλεύτρια, μητέρα δύο παιδιών, να τη μαχαιρώνει ξανά και ξανά με ένα κουζινομάχαιρο και έπειτα να βάζει τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον τέταρτο όροφο!

Ήταν 5.30 τα ξημερώματα, όταν ο 59χρονος χτύπησε το κουδούνι του θαλάμου για να καλέσει νοσηλεύτρια. Η 32χρονη μπήκε στο δωμάτιο, αλλά δεν τον είδε, καθώς είχε κρυφτεί πίσω από την πόρτα και της επιτέθηκε πισώπλατα.

Στη συνέχεια έριξε στο πάτωμα την άτυχη εργαζόμενη και της κατάφερε πλήγματα στο κεφάλι, ενώ την τραυμάτισε σοβαρά στον αυχένα με το κουζινομάχαιρο, που είναι άγνωστο πώς βρέθηκε στην κατοχή του.

Πέταξε τους ορούς

Και ενώ στον θάλαμο ξεσπούσε πανικός, ο 59χρονος ασθενής πέταξε τους ορούς και βγήκε τρέχοντας έξω, φτάνοντας στην έξοδο κινδύνου, όπου ανέβηκε τη σιδερένια σκάλα ως τον τέταρτο όροφο του νοσοκομείου. Προτού προλάβει κάποιος να επέμβει, έκανε σάλτο μορτάλε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά την απροσδόκητη επίθεση που δέχθηκε για άγνωστο λόγο από τον αλβανικής καταγωγής ασθενή, ο οποίος νοσηλευόταν στην Καρδιοχειρουργική Κλινική στον πρώτο όροφο του νοσοκομείου, έπειτα από χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα στον θώρακα, και τις επόμενες μέρες θα έπαιρνε εξιτήριο. Ούτε το κίνητρο της αιματηρής επίθεσης ούτε ο λόγος της αυτοκτονίας του 59χρονου έχουν διευκρινιστεί. Σύμφωνα με πηγές του νοσηλευτικού ιδρύματος, πάντως, ο ασθενής δεν είχε δώσει δείγματα επιθετικότητας.

Ο σοβαρός τραυματισμός της νεαρής νοσηλεύτριας, που νοσηλεύεται στο Αττικόν χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, προκάλεσε σοκ στην οικογένειά της και στους συναδέλφους της. Σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Αττικόν σημειώνει:

«Η νοσηλεύτρια δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για τη συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της, υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες. Ευχόμαστε στην τραυματισμένη νοσηλεύτρια ταχεία και πλήρη ανάρρωση».

Με τον διοικητή του Αττικόν Σπύρο Αποστολόπουλο επικοινώνησε και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας της νοσηλεύτριας και του ζήτησε να της μεταφέρει τις θερμές ευχές του για ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...