Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Σφαίρα, αίμα και απιστίες! «Βόμβα» στη δίκη για την εκτέλεση του Μακρή

Σαν βόμβα έπεσε στη δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η δολοφονική επίθεση κατά του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα η μαρτυρία μιας γυναίκας, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά 17 μήνες μετά και επιχείρησε να δώσει άλλοθι στον έναν από τους δύο κατηγορουμένους.

Μόλις λίγες ώρες πριν από τις απολογίες των δύο αδελφών από τη Βουλγαρία, η μυστηριώδης γυναίκα ανέβηκε στο εδώλιο του μάρτυρα και κατέθεσε στους δικαστές ότι το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου του 2018, την ώρα που εκτελέστηκε με οκτώ πυροβολισμούς ο επιχειρηματίας, εκείνη βρισκόταν με τον 35χρονο Βούλγαρο στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Η κατάθεσή της προκάλεσε αναστάτωση στο δικαστήριο και στο στρατόπεδο της πολιτικής αγωγής και η γυναίκα δέχτηκε βροχή ερωτήσεων, κυρίως για τον λόγο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά το έγκλημα για να υπερασπιστεί τον αδελφό του φερόμενου ως εκτελεστή, με τον οποίο -όπως η ίδια είπε- διατηρούσε ερωτική σχέση. Ωστόσο, απάντησε ότι η ερωτική σχέση τους δεν είχε διάρκεια και δικαιολόγησε την καθυστερημένη μαρτυρία της λέγοντας: «Ημουν αρραβωνιασμένη, συζούσα με άλλον. Δεν μπορούσα να πω πως ήμασταν μαζί στο ξενοδοχείο. Τώρα δεν φοβάμαι πλέον, έχουμε χωρίσει με τον τότε σύντροφό μου». Η πολιτική αγωγή χαρακτήρισε ψευδές το άλλοθι με το οποίο επιχειρήθηκε να καταρριφθεί ολόκληρο το κατηγορητήριο και ο δικηγόρος Χαράλαμπος Λυκούδης σχολίασε ότι «αυτά συμβαίνουν μόνο σε τουρκικά σίριαλ»!

Στη δίκη κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης η μητέρα των δύο κατηγορουμένων, η οποία ισχυρίστηκε ότι τα παιδιά της ήρθαν στην Ελλάδα για να στήσουν επιχείρηση με καντίνες και ότι δεν θα έκαναν ποτέ τέτοιο έγκλημα, καθώς και η σύζυγος του 31χρονου φερόμενου ως εκτελεστή, η οποία υποστήριξε ότι ο σύζυγός της δεν θα έκανε ποτέ έγκλημα, καθώς έναν μήνα νωρίτερα είχαν αποκτήσει το μωράκι τους.

Η μεγάλη μάχη δόθηκε κατά την κατάθεση του τεχνικού συμβούλου της υπεράσπισης Γιώργου Καραθανάση. Στο μικροσκόπιο του δικαστηρίου βρέθηκαν το οπτικό υλικό από τη στιγμή της εκτέλεσης, οι φωτογραφίες, τα στίγματα από τα κινητά τηλέφωνα, ακόμα και το… κούρεμα των κατηγορουμένων!

Ο τεχνικός σύμβουλος υποστήριξε ότι από το υλικό της δικογραφίας δεν μπορεί να γίνει καμία ακριβής υπόθεση για το ύψος των δραστών και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ύψος του δράστη είναι 1,75 μ., υποστηρίζοντας ότι είναι πιο κοντός από τον κατηγορούμενο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...