Αστυνομικός εκβίαζε με ναρκωτικά επιχειρηματία

Ισχυρό σοκ προκάλεσε στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη ενός νεαρού ειδικού φρουρού, ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίασε έναν πολίτη στην περιοχή του Ελληνικού, απαιτώντας να του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να μη «φυτέψει» ναρκωτικά στο σπίτι του! Μάλιστα, ο επίορκος ένστολος φέρεται ότι είχε και συνεργό γνωστό αντιεξουσιαστή που είχε εμπλακεί και σε υπόθεση τρομοκρατίας!

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο ειδικός φρουρός και ο συνεργός του τον σταμάτησαν για έλεγχο το βράδυ της Κυριακής. Χωρίς να βρουν κάτι επιβαρυντικό, ο ένστολος τον ενημέρωσε ότι θα κάνει έρευνα και στο σπίτι του, δίχως να ενημερώσει την υπηρεσία του, όπως όφειλε. Μόλις μπήκαν στο σπίτι, ο ειδικός φρουρός απείλησε τον ιδιοκτήτη ότι, αν δεν του δώσει 40.000 ευρώ, θα βάλει ναρκωτικά στο διαμέρισμα για να τον κατηγορήσει για εμπόριο!

Ο επίορκος αστυνομικός απέσπασε όσα χρήματα υπήρχαν στο διαμέρισμα και επιχείρησε να φύγει, ωστόσο ο πολίτης τον ακολούθησε καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο ειδικός φρουρός να τον απειλήσει με το υπηρεσιακό όπλο του. Το θύμα ειδοποίησε την Άμεση Δράση, οι άνδρες της οποίας εντόπισαν τον ειδικό φρουρό ενώ επιχειρούσε να διαφύγει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο νεαρός, που μπήκε στην ΕΛ.ΑΣ. με τις τελευταίες προσλήψεις των 1.500 πριν από οκτώ μήνες, φέρεται ότι έχει απασχολήσει την υπηρεσία του και άλλη φορά, καθώς είχε εντοπιστεί να κινείται ύποπτα κοντά στην κατοικία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έχοντας στη μοτοσικλέτα του κλεμμένους φάρους από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην οποία υπηρετούσε τότε.

Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν ήταν πειστικές, γι’ αυτό απομακρύνθηκε από τη ΔΙ.ΑΣ. και τοποθετήθηκε στις πεζές περιπολίες. Στο ίδιο πλαίσιο εξετάζεται εξονυχιστικά από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων η σχέση του με τον αντιεξουσιαστή, ο οποίος είχε εμπλακεί στο παρελθόν με τη νεοτρομοκρατία.

Το πρωί της Δευτέρας προσήχθη και αυτός από τους «Αδιάφθορους» ως συνεργός του ειδικού φρουρού και εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση εκβίασης και ληστείας σε βάρος του πολίτη ο οποίος τους κατήγγειλε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου