Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Αστυνομικός εκβίαζε με ναρκωτικά επιχειρηματία

Ισχυρό σοκ προκάλεσε στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. η σύλληψη ενός νεαρού ειδικού φρουρού, ο οποίος κατηγορείται ότι εκβίασε έναν πολίτη στην περιοχή του Ελληνικού, απαιτώντας να του δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να μη «φυτέψει» ναρκωτικά στο σπίτι του! Μάλιστα, ο επίορκος ένστολος φέρεται ότι είχε και συνεργό γνωστό αντιεξουσιαστή που είχε εμπλακεί και σε υπόθεση τρομοκρατίας!

Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο ειδικός φρουρός και ο συνεργός του τον σταμάτησαν για έλεγχο το βράδυ της Κυριακής. Χωρίς να βρουν κάτι επιβαρυντικό, ο ένστολος τον ενημέρωσε ότι θα κάνει έρευνα και στο σπίτι του, δίχως να ενημερώσει την υπηρεσία του, όπως όφειλε. Μόλις μπήκαν στο σπίτι, ο ειδικός φρουρός απείλησε τον ιδιοκτήτη ότι, αν δεν του δώσει 40.000 ευρώ, θα βάλει ναρκωτικά στο διαμέρισμα για να τον κατηγορήσει για εμπόριο!

Ο επίορκος αστυνομικός απέσπασε όσα χρήματα υπήρχαν στο διαμέρισμα και επιχείρησε να φύγει, ωστόσο ο πολίτης τον ακολούθησε καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο ειδικός φρουρός να τον απειλήσει με το υπηρεσιακό όπλο του. Το θύμα ειδοποίησε την Άμεση Δράση, οι άνδρες της οποίας εντόπισαν τον ειδικό φρουρό ενώ επιχειρούσε να διαφύγει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο νεαρός, που μπήκε στην ΕΛ.ΑΣ. με τις τελευταίες προσλήψεις των 1.500 πριν από οκτώ μήνες, φέρεται ότι έχει απασχολήσει την υπηρεσία του και άλλη φορά, καθώς είχε εντοπιστεί να κινείται ύποπτα κοντά στην κατοικία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έχοντας στη μοτοσικλέτα του κλεμμένους φάρους από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. στην οποία υπηρετούσε τότε.

Οι εξηγήσεις που έδωσε δεν ήταν πειστικές, γι’ αυτό απομακρύνθηκε από τη ΔΙ.ΑΣ. και τοποθετήθηκε στις πεζές περιπολίες. Στο ίδιο πλαίσιο εξετάζεται εξονυχιστικά από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων η σχέση του με τον αντιεξουσιαστή, ο οποίος είχε εμπλακεί στο παρελθόν με τη νεοτρομοκρατία.

Το πρωί της Δευτέρας προσήχθη και αυτός από τους «Αδιάφθορους» ως συνεργός του ειδικού φρουρού και εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στην υπόθεση εκβίασης και ληστείας σε βάρος του πολίτη ο οποίος τους κατήγγειλε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...