Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Ντου» ληστών στο σπίτι του δικαστικού! Άρπαξαν κειμήλια και χρυσαφικά αξίας 400.000 €

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στις αστυνομικές Αρχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων από «επαγγελματίες» του είδους, οι οποίοι τρυπώνουν σε πολυτελή σπίτια και διαμερίσματα και αποχωρούν σαν… κύριοι μόλις τσεπώσουν τα «χρυσά» κομποδέματα των θυμάτων τους! Στο στόχαστρό τους μπήκε αυτή τη φορά το διαμέρισμα ενός συνταξιούχου εισαγγελέα Εφετών, που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας επί της οδού Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ποντικοί» εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ιδιοκτήτη, ο οποίος έλειπε σε διακοπές το διάστημα από τις 5 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου, για να εισβάλουν ανενόχλητοι στο διαμέρισμα. Αφού έκαναν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους, κατάφεραν να αρπάξουν οικογενειακά κειμήλια και χρυσαφικά, η αξία των οποίων αγγίζει τα 400.000 ευρώ!

Ο συνταξιούχος δικαστικός υπέστη σοκ όταν, επιστρέφοντας στο διαμέρισμά του στις 2 Σεπτεμβρίου, είδε όλα τα δωμάτια να είναι άνω κάτω, ενώ διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά τα πανάκριβα οικογενειακά κοσμήματα που φύλαγε ως κόρην οφθαλμού. Αμέσως ο πρώην εφέτης ειδοποίησε την Αστυνομία, άντρες της οποίας έσπευσαν στο διαμέρισμα, αλλά δεν διαπίστωσαν ίχνη διάρρηξης στην είσοδο. Αυτό το στοιχείο τούς κάνει να εκτιμούν ότι οι δράστες έκαναν τη… δουλειά με τη χρήση πασπαρτού.

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα διαρρήκτες είχαν εισβάλει στο διαμέρισμα αρεοπαγίτισσας στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, από το οποίο είχαν αρπάξει μετρητά και χρυσαφικά συνολικής αξίας περίπου 70.000 ευρώ. Την προηγούμενη Τετάρτη φαντομάδες είχαν τρυπώσει στη μονοκατοικία του «βασιλιά των πλαστικών» στη βόρεια Ελλάδα, Παρασκευά Παλατιανά, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και είχαν κλέψει από το χρηματοκιβώτιο μετρητά ύψους 1.000.000 ευρώ, μαζί με 200 λίρες Αγγλίας και χρυσαφικά μεγάλης αξίας. Ο επιχειρηματίας, που, μαζί με τα αδέλφια του Κωνσταντίνο και Αντώνη, είναι ιδιοκτήτης της Palaplast, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων άρδευσης στη χώρα, ειδοποίησε την Αστυνομία, όμως οι δράστες με τα πολύτιμα κλοπιμαία πρόλαβαν να γίνουν καπνός.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...