Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Επιμένει η οικογένεια Παντελίδη για το μοιραίο τροχαίο! Νέα αγωγή κατά της Φρόσως Κυριάκου και της ασφαλιστικής

Δεν έχει τέλος η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους συγγενείς του Παντελή Παντελίδη και στα δύο κορίτσια που επέβαιναν στο αυτοκίνητο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο αξέχαστος τραγουδιστής.

Στις 7 Σεπτεμβρίου η οικογένεια του 33χρονου κοινοποίησε νέα αγωγή στον συνήγορο της Φρόσως Κυριάκου, καθώς και στο νομικό τμήμα της εταιρίας στην οποία ήταν ασφαλισμένο το μαύρο τζιπ μάρκας SUV, με την οποία διεκδικεί το ποσό των 600.000 ευρώ!

Η αγωγή πρόκειται να εκδικαστεί στις 8 Οκτωβρίου, την ίδια μέρα, δηλαδή, που είναι προγραμματισμένο να συζητηθούν οι αγωγές αποζημίωσης της 25χρονης σήμερα Φρόσως και της έτερης συνεπιβάτιδας του αδικοχαμένου τραγουδιστή Μίνας Αρναούτη.

Η τελευταία μάλιστα, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ζητά περίπου 1.100.000 ευρώ από την εταιρία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το αυτοκίνητο.

Στην αγωγή των περίπου 100 σελίδων που κατέθεσε η οικογένεια Παντελίδη μέσω των συνηγόρων της περιλαμβάνονται φωτογραφίες του οχήματος και του σημείου του δυστυχήματος, καθώς επίσης και οι πραγματογνωμοσύνες, η ιατροδικαστική έκθεση και τα αποτελέσματα του γενετιστή που η ίδια όρισε.

Να σημειωθεί ότι η έκθεση των πραγματογνωμόνων της οικογένειας κατέληγε στο «ξεκάθαρο και χωρίς αμφιβολία συμπέρασμα ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν η Κυριάκου Ευφροσύνη-Στυλιανή, ενώ ο Παντελεήμων Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού», αν και από το DNA που βρέθηκε στο κάθισμα, τη θέση, τη στάση του θανόντος, αλλά και από μαρτυρίες προέκυψε ότι ο 33χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί ότι όλα αυτά τα στοιχεία που επικαλούνται οι συγγενείς στην αγωγή τους είχαν κατατεθεί και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος αρχειοθέτησε την υπόθεση, αλλά και στον εισαγγελέα Εφετών, που έβαλε τελεσίδικα την υπόθεση στο αρχείο, κρίνοντας και αυτός ότι οδηγός του οχήματος που καρφώθηκε στις μπάρες της στροφής θανάτου στην αερογέφυρα του Ελληνικού ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Ωστόσο, ουδείς μπορεί να τους στερήσει το δικαίωμα να μάθουν την αλήθεια που, όπως λένε, ψάχνουν εδώ και τέσσερα χρόνια.

Οι Αρχές που διερεύνησαν το δυστύχημα είχαν οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με το Protothema.gr, βάσει αυτού του δεδομένου η ασφαλιστική εταιρία αναμένεται να αποζημιώσει τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, όμως θα ζητήσει να πάρει πίσω τα χρήματα αυτά από τους κληρονόμους του τραγουδιστή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η ασφαλιστική δεν έχει κινηθεί ακόμη νομικά εναντίον των κληρονόμων του Παντελίδη, αλλά αναμένεται να το πράξει μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...