Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νταής έστειλε στο αναπηρικό καροτσάκι αντίζηλο του – Ο άτυχος άντρας έμεινε διασωληνωμένος για έναν μήνα

Το άσβεστο πάθος και η αρρωστημένη ζήλια ενός μακρυμάλλη Αλβανού μηχανικού μοτοσικλετών για την 22χρονη Ελληνίδα πρώην σύντροφό του τον οδήγησαν να στήσει «παγίδα» σε βάρος του νέου εραστή της, στον οποίο επιτέθηκε με έναν σιδερένιο λοστό, καθηλώνοντάς τον σε αναπηρικό καροτσάκι!

Ο Μ., ο οποίος αναφέρεται ως «μακρυμάλλης» σε απόφαση του Αρείου Πάγου λόγω της πλούσιας κόμης του, εργαζόταν αρχικά σε συνεργείο επισκευής μοτοσικλετών στον Πειραιά, αλλά στη συνέχεια άνοιξε δική του επιχείρηση, ενώ συμμετείχε και σε αγώνες. Εκείνο το διάστημα διατηρούσε ερωτική σχέση με την 22χρονη -τότε- Μ.Κ. Τα προβλήματα άρχισαν όταν το ζευγάρι χώρισε και ο αλλοδαπός μηχανικός έμαθε ότι η πρώην ερωμένη του τα «έφτιαξε» με άλλον άντρα.

Τότε, θολωμένος από τη ζήλια, άρχισε να τηλεφωνεί στην 22χρονη και να τη βρίζει, ενώ μηχανευόταν διάφορα σχέδια για να βγάλει από τη μέση τον ερωτικό αντίζηλό του, ονόματι Π.Ο., ο οποίος στεκόταν «εμπόδιο» ανάμεσα σε εκείνον και στο αντικείμενο του πόθου του.

Έτσι, ένα βράδυ του Μαρτίου του 2005, ακριβώς 10 μέρες αφότου η πρώην του αποφάσισε να βρει άλλη αγκαλιά, την έστησε έξω από ένα ισόγειο διαμέρισμα στην Αθήνα, όπου η κοπέλα είχε πάει μαζί με τον νέο σύντροφό της για να φάνε μαζί με φίλους.

Γύρω στα μεσάνυχτα ο μακρυμάλλης μηχανικός άρχισε να τηλεφωνεί στον Π.Ο. και να τον απειλεί, καλώντας τον επιτακτικά να βγει έξω για να τον δει. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος του άτυχου άντρα, καθώς, μόλις βγήκε από το διαμέρισμα, όρμησαν καταπάνω του ο Μ. μαζί με άλλους δύο και άρχισαν να τον χτυπούν με τα χέρια, τα πόδια, αλλά και με έναν σιδερένιο λοστό, που είχαν φέρει μαζί τους!

Ακούγοντας τη φασαρία, η παρέα του νεαρού έτρεξε αμέσως να βοηθήσει τον φίλο της, που σφάδαζε από τους πόνους. Όμως, ένας από τους δράστες κρατούσε την πόρτα του διαμερίσματος από την έξω πλευρά, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν. Αφού είχαν εκτονώσει πια τα άγρια ένστικτά τους, οι τρεις νταήδες τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας αιμόφυρτο τον άτυχο νεαρό. Μάλιστα, προτού φύγει ο Μ. απήγαγε και την πρώην φιλενάδα του για να μην καταθέσει στην Αστυνομία!

Το θύμα, το οποίο είχε υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις, μεταφέρθηκε με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον «Ευαγγελισμό», όπου παρέμεινε διασωληνωμένο για έναν μήνα. Ο «γολγοθάς» του συνεχίστηκε και έξω από το νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να μετακινείται με καροτσάκι, αφού δεν μπορούσε να περπατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ είχε και απώλεια ακοής σε ποσοστό 50% από το ένα αυτί.

Όσο για τον… ερωτευμένο δράστη, εντοπίστηκε περίπου τρία χρόνια μετά (!) το αιματηρό επεισόδιο και καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σε δεκαετή κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Στη συνέχεια κατέθεσε αίτηση αναίρεσης κατά της καταδικαστικής απόφασης στον Άρειο Πάγο. Όμως, σύμφωνα με το Protothema.gr, οι αρεοπαγίτες απέρριψαν το αίτημά του ως αβάσιμο και ανέπεμψαν την υπόθεση για νέα κρίση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς ο νέος Ποινικός Κώδικας προβλέπει μικρότερες ποινές για το συγκεκριμένο αδίκημα.
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι ότι η αγάπη που είχε ο «μακρυμάλλης» για την 22χρονη αποδείχθηκε ένα μάτσο… τρίχες -κατά το γνωστό λαϊκό άσμα!-, καθώς μετά τη βάναυση επίθεση παντρεύτηκε άλλη γυναίκα, με την οποία απέκτησε μία κόρη και έναν γιο!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...