Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Σοκ για 55χρονη στη Ρόδο! Η εξέτασή της από γυναικολόγο μετατράπηκε σε παιχνίδι με διαστροφικές διαστάσεις

Ισχυρό σοκ υπέστη μια 55χρονη πολύτεκνη μητέρα και γιαγιά, όταν αντιλήφθηκε ότι η κολπική εξέταση για την οποία είχε πάει στο ιατρείο ενός γυναικολόγου μέσα σε νοσοκομείο της Ρόδου μετατράπηκε σε ένα βρόμικο σεξουαλικό παιχνίδι με διαστροφικές διαστάσεις από τον «Dr διαστροφή» που αυτοϊκανοποιούνταν παθιασμένα!

Η Δικαιοσύνη θα κληθεί να δώσει την απάντηση στο τι ακριβώς συνέβη, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η 55χρονη στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, στην οποία περιγράφονται σημεία και τέρατα για τον γιατρό που κατηγορείται για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και επιπλέον για έργω εξύβριση!

Η 55χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών και γιαγιά δύο εγγονών επισκέφθηκε το καλοκαίρι μαζί με την κόρη της και τον εγγονό της το νοσοκομείο, προκειμένου να την εξετάσει ο γυναικολόγος λόγω ενοχλήσεων που είχε, καθώς στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης μήτρας. Ο συγκεκριμένος γιατρός γνώριζε το ιατρικό ιστορικό της, έτσι εκείνος της ζήτησε να κάνει κολπική εξέταση στο ιατρείο του.

Η γυναίκα κάθισε στη γυναικολογική καρέκλα, όμως παραξενεύτηκε, καθώς ο γιατρός δεν έκανε κολπικό υπέρηχο, αλλά την εξέταζε με το χέρι. Μάλιστα, τον ρώτησε γιατί, αλλά δεν πήρε απάντηση. Όπως περιγράφει στην έγκλησή της η 55χρονη, ένιωθε άβολα κατά τη διάρκεια της εξέτασης και πονούσε από τις κινήσεις του γιατρού, όμως εκείνος της ζητούσε να κάνει υπομονή.

Ξαφνικά, όμως, ενώ ο γιατρός είχε το ένα του χέρι στον κόλπο της γυναίκας, άπλωσε το άλλο στα στήθη της και άρχισε να τα… θωπεύει με ιδιαίτερη πίεση! Η εξέταση, όπως ισχυρίζεται η γυναίκα, δεν παρέπεμπε σε συνηθισμένη ιατρική, αλλά σε ερωτική ψηλάφηση!

Όμως, όπως αναφέρει η «Δημοκρατική», δεν αντέδρασε, καθώς βρισκόταν σε σύγχυση λόγω της δικαιολογημένης εμπιστοσύνης που έχει ένας ασθενής στον γιατρό του. Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός είχε κυριευτεί από σεξουαλική λαιμαργία και άρχισε να θωπεύει έντονα και πολύ γρήγορα με τα δάχτυλά του ευαίσθητα σημεία του κόλπου της, ενώ συνέχισε να την καθησυχάζει! Μάλιστα, τη στιγμή που εκείνος είχε μετατρέψει την ασθενή του σε αντικείμενο εκτόνωσης των ορμών του, τη ρωτούσε πότε είχε για τελευταία φορά ερωτική επαφή και άλλα περίεργα!

Όταν έφτασε στο αμήν, η γυναίκα απεγκλώβισε τα πόδια της, τα έβγαλε από τη γυναικολογική καρέκλα, σήκωσε το κεφάλι και το σώμα της, και πήγε να σπρώξει με τα χέρια της τον σκυμμένο γιατρό. Τότε την περίμενε ακόμη μεγαλύτερο σοκ, αφού τον είδε να έχει ανοίξει το παντελόνι του, να έχει βγάλει έξω τον φαλλό του, σε πλήρη στύση από τον ερεθισμό που του προκαλούσε η… ανώμαλη «εξέταση» στον κόλπο της, και να αυνανίζεται με πάθος!

Σε κατάσταση σοκ, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, ενώ ο… ξαναμμένος γιατρός της έλεγε ότι ντρέπεται και προσπαθούσε να την ηρεμήσει! Όμως η 55χρονη ενημέρωσε το υπαλληλικό προσωπικό του νοσοκομείου και ακολούθως εξετάστηκε από άλλον γιατρό. Έπειτα από πολλή σκέψη, αποφάσισε τελικά να υποβάλει καταγγελία σε βάρος του γυναικολόγου, προκειμένου να μην πέσουν και άλλες γυναίκες θύματά του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...