Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Το δις εξαμαρτείν για τον Βούρο

Παντρεύτηκε δεύτερη φορά την τρίτη σύζυγό του, από την οποία είχε χωρίσει το 2018

Το «Τρίτο στεφάνι» έγινε τέταρτο για τον Γιάννη Βούρο, που ξαναπαντρεύτηκε την τρίτη κατά σειρά σύζυγό του Λένα Κώνστα.

Λένε ότι «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», αλλά αυτό διόλου δεν πτόησε τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Βριλησσίων, έχοντας στο πλάι του μόνο την οικογένειά του.

φ2 vouros 900x1200 1

«Ο Γιάννης καθημερινά με πολιορκούσε. Ήταν αυτό που λέμε ο επιμένων νικά. Δεν σταμάτησε, πραγματικά, ποτέ να το ζητάει. Καθημερινά έλεγε ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του» δήλωσε στο Τlife η ηθοποιός Λένα Κώνστα για την επανασύνδεσή τους.
Μάλιστα, η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Ιούνιο. Λίγο ο κορονοϊός, λίγο το ότι ο δήμαρχος δεν ήθελε δημοσιότητα, κράτησαν την ωραία τελετή στο δημαρχείο σχεδόν «εντός και επί τα αυτά».

«Έχω κάνει τρεις γάμους, έχω αποκτήσει τρία παιδιά, έχω πάρει τρία διαζύγια και δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα. Γιατί ποτέ δεν φώναξα φωτογράφους και ποτέ δεν έκανα εξώφυλλο την προσωπική μου ζωή» έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του ο ίδιος.
Ο Γιάννης Βούρος και η ηθοποιός Λένα Κώνστα παντρεύτηκαν πρώτη φορά το καλοκαίρι του 1997, έκαναν μαζί έναν γιο, τον Αλέξη, και χώρισαν το 2018.

φ3vouros retro

Τότε ο Γιάννης Βούρος είχε πει σχετικά: «Με τη Λένα δεν είμαστε πια ζευγάρι. Χωρίσαμε οριστικά. Ωστόσο, οι σχέσεις μας παραμένουν άψογες. Μαζί ζήσαμε ευτυχισμένες αλλά και δύσκολες στιγμές. Με τις παραγωγές, τα τρεξίματα, τις περιοδείες, η Λένα ήταν πάντα δίπλα μου. Δεν μπορείς όλα αυτά να τα αμφισβητήσεις ή να τα ακυρώσεις» έλεγε μετά τον τελευταίο χωρισμό του ο δήμαρχος, που τελικώς ερωτεύτηκε ξανά την ίδια γυναίκα. Η καραντίνα της περασμένης άνοιξης έφερε ξανά κοντά το ζευγάρι, και ήταν η «υπεύθυνη» γι’ αυτόν τον γάμο. Άλλωστε, ποτέ δεν μάλωσαν, αφού ο δημοφιλής ηθοποιός έχει πετύχει και το σχετικά… ακατόρθωτο: να κρατάει, δηλαδή, πολύ καλές σχέσεις με τις πρώην του. «Ναι, όντως για εμάς η καραντίνα ήταν μια πάρα πολύ ωραία περίοδος. Άλλωστε, δεν χωρίσαμε εχθρικά. Ήταν όλα πολιτισμένα. Η αγάπη και τα συναισθήματα τρυφερότητας και ενδιαφέροντος δεν έσβησαν ποτέ. Υπήρχαν και πριν συναισθήματα σαφώς, αλλά η καραντίνα, πραγματικά, μας έφερε πολύ κοντά» είπε η Λένα Κώνστα.

Ο δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας είχε στο παρελθόν παντρευτεί με την ηθοποιό Άννα Αδριανού. Για πολλά χρόνια διατηρούσε δεσμό με τη μητέρα της παρουσιάστριας Μαρίας – Λουίζας Βούρου, αλλά χώρισαν πριν ακόμα εκείνη γεννηθεί. Παρ’ όλα αυτά, την αναγνώρισε ως δικό του παιδί κι ενώ έπειτα από αρκετά χρόνια έμαθαν την αλήθεια με τεστ DNA, συνέχισαν να κρατούν άριστες οικογενειακές σχέσεις, σαν πατέρας με κόρη. Μετά παντρεύτηκε την -επίσης ηθοποιό- Νταίζη Σεμπεκοπούλου με την οποία απέκτησε έναν γιο και, τέλος, τη Λένα Κώνστα.

Ευτυχισμένος

Αληθινά ευτυχισμένος από αυτόν τον γάμο σίγουρα είναι ο γιος τους Αλέξης, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην Οργάνωση και Διαχείριση του Αθλητισμού.
Πάντως, δυο χρόνια πριν, μιλώντας στην «Espresso», στην ερώτησή μας εάν θα ξαναπαντρευόταν, ο Γιάννης Βούρος υπήρξε κατηγορηματικός: «Με τίποτα! Σε ό,τι αφορά τη ζωή μου από δω και πέρα, δεν υπάρχει περίπτωση μιας πορείας με κάποια σύντροφο που θα επισημοποιούνταν με ένα στεφάνι ή με μια υπογραφή σε ένα δημαρχείο. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Άλλωστε, εγώ δεν πιστεύω στον γάμο». Ο θεός Έρωτας, όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνον!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...