Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

«Κοράκια» στην Καρδίτσα – Δικαστικοί επιμελητές μοιράζουν εξώδικα πλειστηριασμών

Την ώρα που η Καρδίτσα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και οι κάτοικοί της δεν έχουν πού την κεφαλήν κλίνη μετά το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού», δικαστικοί επιμελητές έχουν βγει στη… ρούγα για να διεκδικήσουν οφειλόμενα από τους πληγέντες!

Χωρίς την παραμικρή ντροπή, μάλιστα, βγήκαν σαν… κοράκια στους δρόμους της πόλης που μοιάζει με έναν απέραντο βάλτο, καθώς είναι ακόμα γεμάτη λάσπη, και επιδίδουν διαταγές πληρωμής στους Καρδιτσιώτες και μάλιστα μέσα στα κατεστραμμένα μαγαζιά τους!

Οι «άθλιοι της Καρδίτσας» που βρέθηκαν απέναντί τους δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους, ενώ κάποιοι από τους ντόπιους τράβηξαν βίντεο με τα κινητά τους τις επίμαχες σκηνές, που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα λεπτά. Οι κάτοικοι, που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα και θρηνούν ακόμα τους νεκρούς που άφησε πίσω του, σχολίαζαν με πίκρα την αναλγησία που βιώνουν, την ώρα που προσπαθούν να μαζέψουν ό,τι σώζεται από τα διαλυμένα μαγαζιά και τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα και προσπαθούν να τα φέρουν βόλτα όπως όπως:

«Δεν πρέπει το κράτος να μας βλέπει σαν έναν ΑΦΜ. Είμαι με το κεφάλι στα γόνατα και βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να έρχεται ατάραχος. Μιλάμε για ένα κράτος μηδενικό. Μιλάμε για αναλγησία» είπε στον ΑΝΤ1 ο κ. Παγκάκης, πατέρας τριών παιδιών.

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας χαρακτήρισε «πράξεις χωρίς καμία ισχύ» τόσο τυχόν εξώδικα για πλειστηριασμούς που επιδίδονται όσο και τα ειδοποιητήρια του ΕΝΦΙΑ που εστάλησαν στις πληγείσες από τον «Ιανό» περιοχές.

«Αν έχουν συμβεί, είναι άκυρες. Δεν έχουν καμία ισχύ. Το ίδιο πρόβλημα εντοπίσαμε και με ειδοποιητήρια ΕΝΦΙΑ τα οποία εστάλησαν το Σαββατοκύριακο. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο η κυβέρνηση σπεύδει να νομοθετήσει με τη διαδικασία του επείγοντος» διαβεβαίωσε.

Ο κ. Σταϊκούρας αναφέρθηκε σε 12 δράσεις για ενίσχυση νοικοκυριών και επιχειρήσεων, με το κόστος να ανέρχεται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, ενώ αποκάλυψε ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβάλει αίτηση για την τρίτη επιστρεπτέα προκαταβολή 167.630 επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα