Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Αμετανόητα τα κτήνη από το Πακιστάν που βίασαν την 20χρονη – Αφέθηκαν ελεύθεροι και οι δύο

Οργή πλημμυρίζει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ένας από τους δύο Πακιστανούς που κατηγορούνται για την αρπαγή και τον βιασμό μιας 20χρονης στους Αμπελόκηπους, ενώ και για τον δεύτερο διατάχθηκε περιορισμός κατ’ οίκον, ύστερα από διαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέως!

Στις απολογίες τους, οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 34 και 45 χρόνων αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται και ισχυρίστηκαν προκλητικά ότι δεν άρπαξαν και δεν βίασαν την καταγγέλλουσα, η οποία -όπως λένε- τους ακολούθησε με τη θέλησή της.

Και ενώ η ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται να επιβεβαιώνει όσα έχει καταγγείλει η κοπέλα, η 5η ανακρίτρια και η εισαγγελέας γνωμοδοτήσεων συμφώνησαν να αφήσουν ελεύθερο τον 45χρονο με χρηματική εγγύηση ύψους 1.000 ευρώ, ενώ διαφώνησαν για την ποινική μεταχείριση του 34χρονου, ο οποίος φέρεται ότι βίασε την 20χρονη.

Η εισαγγελέας ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος και η ανακρίτρια να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος. Έτσι, αφέθηκε και αυτός ελεύθερος, με την υποχρέωση να παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, ώσπου να αποφασίσει το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αν θα προφυλακιστεί ή όχι!

Σύμφωνα με τους δικηγόρους των κατηγορουμένων, ο ένας ισχυρίστηκε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και ο άλλος ότι δεν συμμετείχε και ότι απλά κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι. Ακόμη, επισήμαναν ότι στο σπίτι υπήρχαν ακόμη δύο συμπατριώτες τους, που δεν πείραξαν την 20χρονη. Για να ενισχύσουν τον παραπάνω ισχυρισμό, οι δύο Πακιστανοί επικαλέστηκαν και το οπτικό υλικό από την κάμερα πρατηρίου υγρών καυσίμων, που απεικονίζει την κοπέλα να μπαίνει με τη θέλησή της στο αυτοκίνητό τους.

Στη δικογραφία, όμως, περιλαμβάνεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναφέρει ότι η κοπέλα φέρει ίχνη που παραπέμπουν σε βιασμό. Μετά τη χθεσινή εξέλιξη, αναμένεται η αντίδραση της 20χρονης που έχει καταγγείλει ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας οι δύο αλλοδαποί την επιβίβασαν σε αυτοκίνητο με τη χρήση βίας, την οδήγησαν στο σπίτι τους και την ανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης τους συνέλαβαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα