Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

Πακιστανοί-τέρατα στραγγάλισαν και τεμάχισαν μάνα και κόρη!

Μια αδιανόητη θηριωδία, που ξεπερνά ακόμη και τη νοσηρότερη φαντασία, αποκαλύφθηκε στα Πετράλωνα, με θύματα μια μητέρα και την κόρη της, και θύτες δύο αιμοσταγείς Πακιστανούς δολοφόνους, που τις στραγγάλισαν, τις τεμάχισαν και με τη βοήθεια συνεργού τους τις πέταξαν στα σκουπίδια προκειμένου να μην αποκαλύψουν… ερωτικά συμπλέγματα!

Δεκατρία χρόνια χρειάστηκε να περάσουν για να εξιχνιαστεί το άγριο διπλό έγκλημα στα Πετράλωνα, με θύματα μια κοπέλα από τη Γεωργία και τη μητέρα της! Η επανεξέταση της υπόθεσης από την Αστυνομία οδήγησε στα ίχνη δύο Πακιστανών, οι οποίοι ομολόγησαν την αποτρόπαιη πράξη τους με φρικιαστικές λεπτομέρειες, που σόκαραν ακόμα και τους αξιωματικούς.

Η εξαφάνιση της 59χρονης και της 21χρονης κόρης της δηλώθηκε στις 6 Ιουλίου του 2007 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Καθώς οι δύο γυναίκες είχαν καταγωγή από τη Γεωργία, όσοι τις γνώριζαν στην Αθήνα υπέθεσαν ότι έφυγαν για την πατρίδα τους ξαφνικά. Την ίδια στιγμή, το οικογενειακό περιβάλλον τους στη Γεωργία θεώρησε ότι η 59χρονη και η κόρη της ίσως μετακόμισαν σε άλλη περιοχή της Ελλάδας και απλώς έχασαν προσωρινά τα ίχνη τους.

Τα χρόνια περνούσαν και αφού οι αστυνομικές Αρχές της χώρας μας δεν είχαν περαιτέρω στοιχεία, θεώρησαν πως επρόκειτο για εξαφάνιση. Πρόσφατα, όμως, το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, ύστερα από αξιολόγηση πληροφοριών του Τμήματος Αναζητήσεων της Υποδιεύθυνσης Αναζητήσεων Αρχείου και Ταυτοτήτων, συνέστησε ειδική ερευνητική ομάδα για την επανεξέταση της υπόθεσης. Επειτα από συνεργασία με τις Αρχές της Γεωργίας (χώρα καταγωγής των θυμάτων) μέσω της Εθνικής Μονάδας Interpol και επισταμένες αναζητήσεις εντοπίστηκαν στην Αθήνα οι δύο φερόμενοι ως δράστες.
Πρόκειται για δύο Πακιστανούς, ηλικίας 60 και 54 ετών (ο ένας από αυτούς διατηρούσε δύο καταστήματα στην Αθήνα), οι οποίοι κλήθηκαν από την Αστυνομία να δώσουν εξηγήσεις.

Οι άντρες εξετάστηκαν και τελικά ομολόγησαν την πράξη τους. Οπως είπαν, ο 54χρονος είχε συνάψει δεσμό με την 21χρονη, αλλά η μητέρα της τον εκβίαζε ότι θα τα πει όλα στη σύζυγό του. Εκείνος τότε έβαλε εμπρός το αδιανόητο σχέδιό του. Τις κάλεσε στο σπίτι του στα Ανω Πετράλωνα και στραγγάλισε μάνα και κόρη με σχοινί. Στη συνέχεια, μαζί με τον 60χρονο συμπατριώτη του τις τεμάχισε και τις έβαλε σε σακούλες. Κατόπιν, με τη βοήθεια ενός τρίτου ατόμου, τις πέταξε σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορα σημεία της Αττικής.

Τα πτώματα των άτυχων γυναικών δεν βρέθηκαν ποτέ και μέχρι τώρα θεωρούνταν αγνοούμενες. Πράγματι, όλα αυτά τα χρόνια τόσο οι Αρχές όσο και οι συγγενείς των θυμάτων πίστευαν πως είχαν να κάνουν με μια απλή εξαφάνιση, αλλά πριν από λίγες ημέρες μια ανώνυμη πληροφορία στη Διεύθυνση Αναζητήσεων έδωσε νέα τροπή στα πράγματα, προκαλώντας σοκ στην οικογένεια.

Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα της Αστυνομίας υποβλήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση, ενώ εις βάρος των δραστών εκδόθηκαν εντάλματα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν, ενώ ο τρίτος κατηγορείται για πλημμέλημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...