Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Δόσεις πολυτελείας!

Τα πέντε καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου έχουν κάνει το κεφάλαιο διαμονή δική τους υπόθεση.


Ηρθε μάλλον ο καιρός να εντάξετε στο πλάνο και στην ταξιδιωτική ατζέντα σας το απέραντο μεσογειακό γαλάζιο. Η απαράμιλλη ομορφιά των μοναδικών ελληνικών νησιών γεμίζει την ψυχή μας με ευχάριστες αναμνήσεις και λαχτάρα να τα επισκεφτούμε ξανά για να ανακαλύψουμε νέους θησαυρούς.


Το εναρκτήριο λάκτισμα και φέτος θα δώσει η βασίλισσα των Κυκλάδων, η Μύκονος, ο απόλυτος προορισμός για το Πάσχα και γενικά για τον Απρίλιο και τον Μάιο για όλους εκείνους που προτιμούν μια ποιοτικότερη διαμονή μακριά από την πολυκοσμία του peak season. Τα μελτέμια δεν θα σας ταλαιπωρήσουν και είναι σίγουρα η ιδανικότερη περίοδος να περιπλανηθείτε στα σοκάκια και να πάρετε πρωινά σε ερημικές παραλίες. Επιλέξαμε για εσάς τα πέντε καλύτερα, σύγχρονα ξενοδοχεία του νησιού, κατάλληλα για να ζήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανοιξιάτικη Μύκονο.


«Bill & Coo»


Ξεκινάμε από το «Bill & Coo» στη Μεγάλη Αμμο. Ιδανικό για ζευγάρια ηλικίας άνω των 30 ετών ή μικρές παρέες που αποζητούν international περιβάλλον αλλά και crowd, τους αρέσει η αφαιρετική διακόσμηση και αγαπούν να πειραματίζονται με τη γεύση. Ατού του ξενοδοχείου, το ιδανικό location δίπλα στη Χώρα και ο διακεκριμένος σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος επιμελείται το μενού.


Το περιβάλλον του ξενοδοχείου είναι μινιμαλιστικό. Στον εξωτερικό χώρο δεσπόζει μία πισίνα υπερχείλισης, όπου μπορείτε να απολαύσετε από το πρωινό μέχρι δείπνα και ποτά σε περίπτωση που δεν έχετε διάθεση να κατεβείτε στη Χώρα. Τα δωμάτια είναι εξίσου μίνιμαλ, με ευρύχωρα μπάνια και ένα σύγχρονο feel, παντρεμένο σωστά με το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στιλ. Το προσωπικό και ο ζεστός, προσιτός και φιλικός αέρας δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεστε στο σπίτι σας και κάνει τον χρόνο να περνάει αβίαστα και ξεκούραστα.


«Kivotos»


Για μια απομονωμένη διαμονή στο πιο σαγηνευτικό κομμάτι του νησιού, προτείνουμε το boutique hotel «Kivotos», μέλος των Leading Hotels of the world. Σχεδιασμένο σε στιλ μεγάλης οικογενειακής βίλας, είναι κατά κάποιο τρόπο αμφιθεατρικό ξεκινώντας από ψηλά όπου βρίσκονται τα δωμάτιά του και καταλήγοντας χαμηλά στην υπέροχη περιοχή της πισίνας με μοναδική θέα στο απόλυτο μεσογειακό γαλάζιο.


Απευθύνεται σε σύγχρονους bon vivants προσελκύοντας ένα πολύ ενδιαφέρον mix πελατών διαφορετικών ηλικιών με πολλαπλά ενδιαφέροντα. Τα ατού του συγκεκριμένου ξενοδοχείου πολλά. Αρχικά η τοποθεσία πάνω από τον κόλπο του Ορνού. Υπέροχη θέα και απομόνωση μόλις πέντε λεπτά οδήγηση από τη Χώρα.


Επιπλέον ένα εξαίσιο spa, δείπνα υπό το φως των κεριών στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, δύο κοινόχρηστες πισίνες, συν τρεις επιπλέον για τους VIP πελάτες που διαμένουν σε σουίτες. Το κερασάκι στην τούρτα της διαμονής σας; Υπηρεσίες yoga, art events και επιπλέον η επιλογή ναύλωσης του ιδιωτικού yacht του ξενοδοχείου «Prince de Neufchatel».


«Belvedere Hotel»


Στην καρδιά της Χώρας το πεντάστερο αυτό small luxury hotel είναι μακράν το πιο hot μικρό ξενοδοχείο του νησιού και σίγουρα από τα πιο people watching μέρη για δείπνο λόγω του εστιατορίου «Matsuhisa». Το πρωινό του πάνω στην πισίνα αξίζει να το απολαύσετε στο ξενοδοχείο και ας μη διαμένετε εκεί. Εκτός από το Matsuhisa Belvedere club, μπορείτε να γευτείτε δημιουργική μεσογειακή κουζίνα διά χειρός Νίκου Ζερβού, ενώ τα βράδια στο μπαρ του ξενοδοχείου δίπλα στην πισίνα θα συναντήσετε όμορφο κόσμο και θα πιείτε εξαιρετικά κοκτέιλ.
Τα δωμάτια είναι μικρά, αλλά αξίζει τον κόπο, εφόσον ένα λεπτό μακριά βρίσκονται η αγαπημένη σας μπουτίκ και πολλά μπαρ. Φέτος το καλοκαίρι (η αρχή έγινε στις 1 Απριλίου) το «Belvedere» ανοίγει τις πόρτες του στο πολύ χαριτωμένο «seaside cottage by Belvedere» στην παραλία της Ψαρούς.


«Mykonos Blu»


Αγναντεύοντας σε απόσταση αναπνοής την παραλία της Ψαρούς, στο «Mykonos Blu» θα βιώσετε την πραγματική Μύκονο από τις ατελείωτες βεράντες του ξενοδοχείου. Ιδανικό ξενοδοχείο για αρχές σεζόν, για μια εκκίνηση ποιοτική, γεμάτη ηρεμία και αποστασιοποίηση από την καθημερινότητα.


Η διαμονή στο «Mykonos Blu» δίνει έμφαση στο όμορφο γαλανό-λευκό ελληνικό στοιχείο απομονώνοντας τον ταξιδιώτη από οτιδήποτε καθημερινό και κοινότοπο. Ατού του ξενοδοχείου η παραλία του, το πολύ καλό ελληνικό εστιατόριο, το Elixir spa και ο πολύ ωραίος εξωτερικός χώρος πρωινού με τον εξαιρετικό μπουφέ. Από το Delos lounge μπορείτε να χαζέψετε ώρες ολόκληρες τη θέα στο Αιγαίο παίρνοντας τον καφέ σας ή απλώς να χαλαρώσετε στις αιώρες του. Νέο sushi bar και beach bar αναμένεται να ανοίξει αυτή τη χρονιά.


«Santa Marina»


Επιστρέφουμε στον κόλπο του Ορνού, όπου βρίσκεται το «Santa Marina», ξενοδοχείο το οποίο έχει ζήσει μεγάλες στιγμές φιλοξενώντας διασημότητες και διοργανώνοντας ξακουστά πάρτι. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές προσπάθειες ανανέωσης και εκσυγχρονισμού, οι οποίες φαίνεται να πιάνουν τόπο έπειτα από ένα τριετές πλάνο ανασχεδιασμού του ξενοδοχείου. Φέτος θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τους ανακαινισμένους κοινόχρηστους χώρους και λόμπι αλλά και τις καινούργιες σουίτες που φαίνεται ότι θα κάνουν τη διαφορά σε αυτό το ξενοδοχείο-διαμάντι.


Ατού του ξενοδοχείου η αμμουδερή ιδιωτική παραλία του, το Lotus spa με πολύ καλές θεραπείες και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, το heli pad, σε περίπτωση που θελήσετε να προσγειωθείτε με ελικόπτερο και, τέλος, η πιο γραφική εκκλησία του νησιού μέσα σε ξενοδοχείο. Αναμένουμε φέτος να δούμε πώς θα εξελιχτούν τα γαστρονομικά δρώμενα και βεβαίως τι είδους πάρτι θα έχει στην καλοκαιρινή ατζέντα του.


Editors tips


Οι καλύτερες boutique του νησιού. Αρχίζουμε με το κατάστημα του οίκου Louis Vuitton στη Χώρα της Μυκόνου, ενώ ο κατάλογος συνεχίζεται με τη Luisa στην Ψαρού, το Zilly στη Χώρα και τη Stenia στη Χώρα. Το SOHO SOHO έχει ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, ενώ αξίζει να επισκεφθείτε το FREE SHOP και το σήμα κατατεθέν του νησιού μαγαζί Parthenis.


Τσεκάρετε τη νέα άφιξη των «GRACE HOTELS», τα οποία μετά τη Σαντορίνη, επεκτείνονται στην Ελλάδα και τη Μύκονο.


Value for money hotels με καταπληκτική θέα στον Αγιο Γιάννη είναι το «Appolonia Bay» και το «Elena» στη Χώρα.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...