Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

Γιώργος Σαμπάνης: Στο δυναμικό της Panik Records

Στο δυναμικό της Panik Records ανήκει πλέον (και) ο...

Η Κερασία Σαμαρά στο πλευρό του Βασιλόπουλου για το «Κουαρτέτο»

Η Κερασία Σαμαρά πήρε τη θέση της Νάντιας Μουρούζη...

Η «Ναυτεμπορική» έκλεισε 100 χρόνια ζωής, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για...

Τη συμπλήρωση των 100 ετών από την έκδοσή της...

19χρονη πήγαινε σε ραντεβού για δουλειά στα Jumbo και εξαφανίστηκε

Πάνω από το τηλέφωνο μετρούν κάθε λεπτό που περνά χωρίς νέα οι γονείς της 19χρονης που εξαφανίστηκε από το Κορωπί πηγαίνοντας να κάνει αίτηση για δουλειά.

Την ίδια ώρα, έχει σημάνει συναγερμός για να εντοπιστεί η Αρτεμις Βασίλη, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να έχει παρασυρθεί από κάποιον και να βρίσκεται σε κίνδυνο. Ωστόσο, δεν έχουν ερευνηθεί διεξοδικά οι συνομιλίες της στο διαδίκτυο.

Η νεαρή κοπέλα εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, όταν έφυγε από το σπίτι της στο Κορωπί για να περάσει από συνέντευξη για εργασία στο πολυκατάστημα Jumbo της περιοχής. Τουλάχιστον αυτό είχε ενημερώσει η ίδια τους γονείς της ότι θα έκανε, ωστόσο δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη. Οι αστυνομικοί εστιάζουν στο φιλικό περιβάλλον της 19χρονης και αναμένουν απαντήσεις για το πού καταγράφεται το στίγμα του κινητού της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αρτεμις είχε γνωρίσει μέσω facebook έναν 24χρονο, με τον οποίο είχε συνάψει εφήμερη σχέση και είχαν βγει μαζί κάποιες φορές. Οι γονείς της δεν γνώριζαν πολλά για τον συγκεκριμένο, καθώς η ίδια δεν έδινε λεπτομέρειες. Ωστόσο, πρόσφατα τους είχε πει ότι διέκοψαν τη σχέση τους.

Κανείς δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί στα προσωπικά της 19χρονης, ωστόσο οι γονείς της είχαν διακρίνει ότι τελευταία έδειχνε στενοχωρημένη λόγω του χωρισμού της. Την ίδια εικόνα είχαν σχηματίσει και οι φίλες της, που διέκριναν την αλλαγή στη διάθεσή της, αν και όσοι τη γνωρίζουν την περιγράφουν ως ένα κλειστό άτομο με άριστες επιδόσεις στο σχολείο.

«Ανησυχώ γιατί το παιδί μου είναι ευαίσθητο και δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ξέρω ότι είχε γνωρίσει κάποιον μέσα από το facebook και είχαν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Ισως να είχε πληγωθεί. Προσπάθησαν τα παιδιά μου να του μιλήσουν, αλλά τα έχει μπλοκάρει, όπως και τις φίλες της» είπε ο πατέρας της Αρτεμης στο newsit.gr

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Αρτεμις έφυγε φορώντας μαύρο παντελόνι, άσπρα παπούτσια, γαλάζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες και κρατούσε μια μαύρη τσάντα τύπου backpack. Μαζί της είχε μόλις 40 ευρώ και το ερώτημα είναι πώς επιβιώνει αυτές τις μέρες.

Οι δικοί της ζητούν να ερευνηθούν το συντομότερο κάμερες για να φανεί η διαδρομή της ή αν επιβιβάστηκε σε κάποιο αυτοκίνητο.

Απαντήσεις αναμένεται να προκύψουν και από το κινητό τηλέφωνό της που, σύμφωνα με την πρώτη έρευνα, το σήμα του χάθηκε στην Παλλήνη γύρω στις 6 το απόγευμα. Η λύση του μυστηρίου ίσως κρύβεται στα μηνύματα που έχει ανταλλάξει, καθώς θα αποκαλυφθεί με ποιον συνομιλούσε. Η οικογένειά της ζητά να τρέξουν όσο γίνεται ταχύτερα οι διαδικασίες, καθώς φοβούνται ότι η Αρτεμις ίσως παγιδεύτηκε από κάποιον ή κάποιους που μπορεί να της κάνουν κακό.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...