Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Παγίδα μαστροπείας στη νύφη από πεθερά μέγαιρα

Από την Εύα Παπαδάτου

Επί σχεδόν μία δεκαετία έκανε κόλαση τη ζωή της νύφης της μια σατανική πεθερά σε χωριό της Μαγνησίας, η οποία μάλιστα έφτασε στο σημείο ακόμα και να την καταγγείλει ότι εξωθούσε στην πορνεία τις ίδιες της τις κόρες!

Η άτυχη 52χρονη διασύρθηκε στην τοπική κοινωνία ως μαστροπός των παιδιών της και βρέθηκε να έχει μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη, καθώς το διά-στημα 2010-2011 κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου για μαστροπεία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση!

Ωστόσο, η περιπέτειά της τελείωσε, αφού αθωώθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, το οποίο έκρινε ότι η κατηγορούμενη δεν τέλεσε τις πράξεις και την απάλλαξε από τις κατηγορίες. Η γυναίκα είπε ότι έζησε τον απόλυτο εφιάλτη τα τελευταία εννέα χρόνια, καθώς, εκτός του ότι «λερώθηκε» το όνομά της στην περιοχή όπου ζούσε, σύρθηκε και άδικα στα δικαστήρια επειδή η μητέρα τού πρώην συζύγου της θέλησε να την εκδικηθεί διότι μήνυσε τον γιο της για ξυλοδαρμό.

Όλα άρχισαν κατά τη διάρκεια δίκης του πρώην συζύγου της 52χρονης στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, όταν η μητέρα του είχε πει για τη νύφη της ότι εξωθούσε τα παιδιά της στην πορνεία. Αμέσως σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον ανακριτή, ο οποίος εξέδωσε παραπεμπτικό βούλευμα. Μάλιστα, η 52χρονη δικάστηκε σε πρώτο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, το οποίο την καταδίκασε σε συνολική ποινή κάθειρξης 12 ετών και χρηματική ποινή 70.000 ευρώ, δίνοντας όμως στην έφεση ανασταλτικό χαρακτήρα.

Προχθές, η γυναίκα δικάστηκε σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας και στην υπόθεση υπήρξε ανατροπή, με το δικαστήριο να την κρίνει αθώα και μάλιστα ομόφωνα. Ο εισαγγελέας τόνισε ότι δεν αποδείχτηκε από κανένα στοιχείο ότι είχε τελεστεί το αδίκημα της μαστροπείας από την πλευρά της κατηγορουμένης, η οποία στην απολογία της αρνήθηκε ακόμα μία φορά τις κατηγορίες. Η γυναίκα επανέλαβε όσα υποστήριζε από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή ποτέ δεν εξώθησε τα παιδιά της στην πορνεία, και ανέφερε ότι την κατηγορία είχε εξαπολύσει σε βάρος της η πεθερά της, η οποία τη μισούσε και στο παρελθόν την είχε απειλήσει ότι θα έκανε τα πάντα για να τη δει να μπαίνει στη φυλακή!

Σημαντικό ρόλο στην αθώωση της 52χρονης έπαιξε η κατάθεση της μικρότερης κόρης της. Η 22χρονη, σήμερα, κοπέλα κατέθεσε ότι η γιαγιά της την είχε πείσει το 2011, αντί ανταλλαγμάτων, να πει στο δικαστήριο όσα είχε καταθέσει στην Αστυνομία κατά της μητέρας της. Όμως, η ανήλικη (τότε) κόρη είχε αναιρέσει στο πρωτόδικο δικαστήριο αυτά που είχε καταθέσει στους αστυνομικούς, ωστόσο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έδωσε βαρύτητα σε όσα είπε η γιαγιά της. Χθες, από την ακροαματική διαδικασία απουσίαζαν τόσο η πεθερά όσο και η μεγαλύτερη κόρη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...