Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Το «Σόι σου»: Αποσπάσματα από το αποψινό διπλό επεισόδιο

Το «Σόι σου» έρχεται απόψε με νέο διπλό επεισόδιο.

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Αθωότητα, διαφάνειες και οι ντίβες που επέστρεψαν

Οι προτάσεις των σχεδιαστών στην ελληνική Εβδομάδα Μόδας.

Η ελληνική Εβδομάδα Μόδας τα είχε όλα: προτάσεις για γυναίκες που τολμούν να αναδείξουν τα προσόντα τους αμπαλαρισμένα σε ακριβές και πολυτελείς δαντέλες ή πίσω από φίνα υφάσματα.


Το κομψό δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο sexy, καθώς είχαμε την ευκαιρία να δούμε πώς οι Ελληνες designers «πάντρεψαν» μαγικά την πρόκληση με την αθωότητα. Ουκ ολίγοι εγχώριοι οίκοι μόδας έγδυσαν τα μοντέλα τους, κρατώντας σταθερή απόσταση από την υπερβολή και την ανούσια προκλητικότητα.


Το φθινόπωρο 2014 και ο χειμώνας 2015 αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον όσον αφορά τη μόδα, καθώς ο πλουραλισμός στις τάσεις δεν θα αφήσει καμία γυναίκα ακάλυπτη στιλιστικά. Μεγάλη νίκη, εκτός από τις διαφάνειες, πέτυχαν οι ασυμμετρίες, αλλά και το layering, ενώ τα γεωμετρικά σχέδια και τα εμπνευσμένα από καλειδοσκόπια τυπώματα προκάλεσαν χαμόγελα σε εκείνες που ξέρουν πού να ποντάρουν για σίγουρη επιτυχία για την εμφάνισή τους.


Αν και τα safe σκούρα χρώματα παίρνουν συνήθως προβάδισμα στις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες δημιουργίες, υπήρξαν ξανά οι «επαναστάτες» της μόδας που πρότειναν έκρηξη χαράς και αισιοδοξίας μέσα από τους ανοιχτούς και χαρούμενους τόνους. Κόκκινο, ροζ, γαλάζιο και πολλά λουλούδια μάς θυμίζουν ότι ακόμη και μέσα στο κρύο μπορούμε να «ανθίσουμε» στιλιστικά, φέρνοντας λίγη πρόωρη άνοιξη στην γκαρνταρόμπα μας.


Από τις εκπλήξεις της 15ης Athens Xclusive Designers Week ήταν η εμφάνιση τριών από τα top models της δεκαετίας του ’90, στο fashion show του οίκου Kathy Heyndels. Η Βίκυ Κουλιανού, η Νίκη Κάρτσωνα και η Εύη Αδάμ περπάτησαν με «αέρα» που θύμιζε τις ντίβες του catwalk, όταν το modeling βρισκόταν στα καλύτερά του.


ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η




Μποζουκια Αθηνα