Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Ο καθηγητής και ο έρωτας για μαθήτρια

Στο σκαμνί ο σάτυρος καθηγητής.

Στις 25 Νοεμβρίου αρχίζει η δίκη του 52χρονου εκπαιδευτικού που διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη μαθήτρια στη Ρόδο.

Έναν χρόνο βασανίζει την τοπική κοινωνία της Ρόδου η πρωτοφανής υπόθεση της ανάρμοστης σχέσης που είχε αναπτύξει ένας εκπαιδευτικός με μια 14χρονη μαθήτρια, οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της οποίας θα ξεδιπλωθούν στις 25 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο 52χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους, ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο είχε πάει στο σπίτι της 14χρονης και είχε προκαλέσει σε βάρος των γονέων της επεισόδιο επειδή εκείνη «γύριζε έξω»!

Η σκηνή… ζηλοτυπίας, που αποτέλεσε την αφετηρία των αποκαλύψεων, συνέβη τα ξημερώματα της 30ής Νοεμβρίου 2019, όταν ο 49χρονος πατέρας, η 45χρονη σύζυγός του και η 14χρονη κόρη τους επέστρεψαν στην κατοικία τους στον Αρχάγγελο. Τη στιγμή που ανέβηκαν στον πρώτο όροφο, διαπίστωσαν ότι εκεί περίμενε ο κατηγορούμενος που είχε εισβάλει στο σπίτι και, μόλις αντίκρισε την ανήλικη, της είπε «γύριζες έξω»! Αμέσως μετά επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ του 49χρονου πατέρα και του εκπαιδευτικού, ενώ η μητέρα της μικρής κάλεσε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», οι γονείς της ανήλικης -μια φιλήσυχη οικογένεια από την Αλβανία- έπαθαν σοκ όταν αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, καθώς ο πατέρας ακινητοποίησε τον κατηγορούμενο και εκείνος φέρεται ότι του είπε πως είναι ερωτευμένος με την κόρη του και ότι είχαν σχέση!

Η κατάθεση

Το κουβάρι άρχισε να ξεδιπλώνεται όταν η μαθήτρια κατέθεσε ότι ανέπτυξε φιλία με τον καθηγητή εντός του σχολείου και συνέχισαν την επαφή τους μέσω facebook, όταν αυτός μετατέθηκε. Όπως προέκυψε, τον Σεπτέμβριο του 2018 καθηγητής και μαθήτρια συναντήθηκαν και φιλήθηκαν, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 η σχέση τους είχε μετατραπεί σε ερωτική, με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει πολλές φορές την άρνησή της.

Όμως, σε άλλες καταθέσεις που έδωσε αργότερα ανασκεύασε και υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη θέλησή της και ότι αγαπιόντουσαν! Τόνισε, ακόμη, ότι ο εκπαιδευτικός ήταν καλός μαζί της, ότι της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και ότι δεν επιθυμεί τη δίωξή του.

Ο εκπαιδευτικός είχε αρνηθεί ότι είχαν σεξουαλική επαφή, προσθέτοντας ότι με την ανήλικη υπήρξε μια πλατωνική αγάπη, δήλωσε όμως ότι δεν πρόκειται να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες που θα έθιγαν την προσωπικότητά της! Από την ιατρική πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη προέκυψε ότι ο παρθενικός υμένας της μικρής δεν έχει υποστεί ρήξη, όμως δεν είχε αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπήρξε ερωτική επαφή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...