Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – To κάμπινγκ για παιδιά ΑμεΑ δεν...

Μια ξεχωριστή δυνατότητα συμπερίληψης και συμβίωσης των τυπικών παιδιών...

Η απάντηση της Χατζίδου για την πεθερά «babysitter»!

Αντέδρασε η Ελένη Χατζίδου, βάζοντας στη θέση τους ορισμένους...

Stefania: Από τη Eurovision στη… ζούγκλα!

Από τη σκηνή της Eurovision για λογαριασμό της Ελλάδας,...

ΗΠΑ: Η μάχη μεγιστάνα να μην του πάρει η γυναίκα του τη...

Σύννεφο πάει το κουτσομπολιό στην υψηλή κοινωνία της Βιρτζίνια...

Ο Ναουσαίος κομμωτής κουρεύει τους πελάτες του στα πιο extreme μέρη!

Ψαλιδοχέρης- «κασκαντέρ»! Έχει περιποιηθεί μαλλιά στα χιόνια, σε… αλεξίπτωτο, σε καταρράκτες, ακόμα και στον βυθό της θάλασσας

Έχει βιώσει πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις, που θα ζήλευαν ακόμα και οι επαγγελματίες κασκαντέρ του Χόλιγουντ ή o πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών «Mission Impossible», Τομ Κρουζ!

Ο λόγος για τον Ναουσαίο κομμωτή Δημήτρη Σαμαρά, ο οποίος κουρεύει τους πελάτες του όπου μπορεί να φανταστεί κανείς: σε χιονισμένες βουνοπλαγιές, στον αέρα, ακόμη και στον βυθό της θάλασσας!

Όπως εξηγεί ο νεαρός κομμωτής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Πρακτορείο 104,9 FM, όλα άρχισαν όταν μια παρέα φίλων του αποκλείστηκε στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής του και τον κάλεσαν για να τους κουρέψει. «Επικοινώνησε μαζί μου μια παρέα φίλων που ήταν στα 3-5 Πηγάδια, στη Νάουσα, οι οποίοι ήταν εγκλωβισμένοι στο βουνό από την κακοκαιρία. Οταν μου είπαν να πάω στο βουνό, δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό, αφού αγαπώ τα extreme σπορ. Βρέθηκα, λοιπόν, εκεί μέσα στα χιόνια για να τους περιποιηθώ τα μαλλιά. Είπαμε, μια και είμαστε εδώ πάνω, δεν κάνουμε το κούρεμα στη χιονισμένη πλαγιά;» λέει ο Δημήτρης Σαμαράς.

Από τότε έχει φέρει εις πέρας περισσότερα από 30 extreme… κουρέματα, με πιο ακραίο αυτό που έκανε κατά τη διάρκεια πτώσης με αλεξίπτωτο από τα 200 μέτρα! Αλλα κουρέματα που θα θυμάται για την υπόλοιπη ζωή του έγιναν σε πισίνες, σε σέλα ποδηλάτου, σε βάρκα, στο Ναυάγιο της Ζακύνθου, κάτω από τον Λευκό Πύργο, αλλά και στους καταρράκτες της Εδεσσας, που μετατράπηκαν για λίγο σε υπαίθριο κουρείο.

Ωστόσο, το πιο περίεργο κούρεμά του, με αρκετά μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ο «κασκαντέρ» κουρέας το έκανε στον… βυθό, αν και, όπως λέει με χιούμορ, είχε και τα πολύ θετικά του, όπως το ότι δεν χρειάστηκε να λούσει τον πελάτη ούτε πριν αλλά ούτε και μετά το υποβρύχιο κούρεμα!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Τρυφερό «κλικ» από το μαιευτήριο για την Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία βιώνει τον τελευταίο καιρό η...