Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Έκανα ριζική υστερεκτομή»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ζω Καλά» το πρωί του Σαββάτου...

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ελένη Τσολάκη: Βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι γενεθλίων – Η...

Η Μαίρη Παλιαλέξη, αρχισυντάκτρια της εκπομπής Happy Day, γιόρτασε...

Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου με τον Παπανώτα: «Παιδιά, τι ζούμε; Απαράδεκτο…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η...

Ιωάννα Τούνη: “Σύστησε” πρώτη φορά τον σύντροφό της με βίντεο – «Δε...

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο εξωτερικό με τον σύντροφό...

Η Κύπρος επόμενος στόχος του Ερντογάν: SOS από την πρώην ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους!

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε η Ελένη Θεοχάρους, πρώην ευρωβουλευτής της Κύπρου, προειδοποιώντας ότι εάν πέσει το Αρτσάχ, επόμενος στόχος του Ερντογάν είναι η Κύπρος.

«Αν ο Ερντογάν καταλάβει το Αρτσάχ, ο επόμενος στόχος θα είναι η Κύπρος» σημείωσε σε ανάρτησή της στο twitter και συνέχισε γράφοντας: «Και κανείς δεν θα βγάλει άχνα. Ούτε καν οι δικοί μας αρχόντοι».

Ελένη Θεοχάρους

Η κ. Θεοχάρους κατήγγειλε και σφαγή αμάχων στο Στεπανακέρτ, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί: «Χωρίς αντιαεροπορική άμυνα και με απούσα την πολεμική αεροπορία της Αρμενίας, καθ’ όλη τη χθεσινή μέρα και όλο το βράδυ οι Αζέροι -και οι Τούρκοι- βομβάρδιζαν τις πόλεις Στεπανακέρτ και Σιουσί. Συντελείται μαζική σφαγή αμάχων. Σε κανένα δελτίο ειδήσεων δεν αναφέρθηκε λέξη».

Αναφερόμενη στις εξελίξεις μετά την εκλογή Τατάρ, η κ. Θεοχάρους σημείωνε σε συνέντευξή της ότι για τη σημερινή Τουρκία η Κυπριακή Δημοκρατία είναι εκλιπούσα. Προειδοποίησε μάλιστα ότι (σ.σ.: η Τουρκία) θα προσέλθει «απλώς για να μας καθυποτάξει και να μας οδηγήσει στην αποδοχή των τετελεσμένων που δημιούργησε η εισβολή και οι μετέπειτα παρασπονδίες της κατοχικής χώρας. Να μας καθυποτάξει με την υπογραφή μας». Την κ. Θεοχάρους επιβεβαίωσε με συνέντευξή του και ο νεοεκλεγείς Τουρκοκύπριος «ηγέτης» Ερσίν Τατάρ, ο οποίος, υιοθετώντας πλήρως τους σχεδιασμούς του Ταγίπ Ερντογάν, τόνισε ότι εξελέγη με την εντολή να αναζητήσει μια λύση δύο κρατών.

Υπενθύμισε ότι υποστήριζε αυτή τη θέση στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας αλλά και ανέκαθεν στην πολιτική του καριέρα. Έθεσε μάλιστα ένα εντελώς ασφυκτικό πλαίσιο για τη συνέχεια των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, τονίζοντας ότι, εφόσον αυτές ξεκινήσουν, αυτή τη φορά στο τραπέζι θα είναι και η λύση των δύο κρατών, ενώ δήλωσε ότι δεν συζητά τις τουρκικές εγγυήσεις.

Ρητορική

Ζήτησε επιπλέον να υπάρχει «ρεαλισμός» στο θέμα του εδάφους και του περιουσιακού, υιοθετώντας τη ρητορική των εδώ υποστηρικτών, ενός άνευ όρου συμβιβασμού της Κύπρου, που θα οδηγήσει στην αυτοκατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Θεοχάρους έχει βρεθεί στο στόχαστρο της αλβανικής κυβέρνησης επειδή «τόλμησε» να παρευρεθεί στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του. Έτσι κηρύχτηκε ανεπιθύμητη στην Αλβανία, με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.