Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Στο πλευρό μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων η Παγκρήτια Τράπεζα με συμμετοχή στον β’ κύκλο του Ταμείου Εγγυοδοσίας

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται το δίκτυο της Παγκρήτιας Τράπεζας το οποίο από αύριο 11 Νοεμβρίου αρχίζει να υποδέχεται αιτήσεις στο πλαίσιο του δεύτερου κύκλου εγγυοδοτικών δανείων COVID-19, με την εγγύηση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας (ΕΑΤ) .

Με σημαντική τεχνογνωσία η Τράπεζα καλείται να χρηματοδοτήσει με 71,7 εκατ. ευρώ την πραγματική οικονομία στο προαναφερόμενο πλαίσιο, το οποίο προβλέπει πακέτο εγγυήσεων 780 εκατ. ευρώ για όλο το τραπεζικό σύστημα.

Η Παγκρήτια έχει ήδη προσαρμόσει τους μηχανισμούς του δικτύου της ώστε να διεκπεραιώνει τα αιτήματα και τις εκταμιεύσεις σε σύντομο  χρονικό διάστημα, απαλείφοντας, κατά το δυνατόν, χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Με βάση την κατανομή του προϋπολογισμού εγγύησης που έχει εγκριθεί από την ΕΑΤ, η Τράπεζα είναι σε θέση να χρηματοδοτήσει δαπάνες κεφαλαίου κίνησης ύψους 58 εκατ. ευρώ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 13,7 εκατ. ευρώ σε μεγάλες επιχειρήσεις, πάντα με στόχο τη στήριξη και σε αυτήν την δύσκολη φάση της επιχειρηματικής δραστηριότητας στη χώρα, σε μια συγκυρία που είναι πρωτόγνωρη.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι, το συνολικό ύψος των δανείων που εγκρίθηκαν και χορηγήθηκαν από την Τράπεζα στον Α’ κύκλο λειτουργίας του Ταμείου Εγγυοδοσίας Επιχειρήσεων COVID-19 ήταν 29,5 εκατομμύρια ευρώ, το συνολικό ύψος των δανείων που θα χορηγήσει η Παγκρήτια Τράπεζα μέσω των δύο κύκλων αναμένεται να υπερβεί τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.