Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σοκ στη Χαλκίδα! Βρέθηκε νεκρός, γυμνός και δεμένος σε καρέκλα

Ο επιχειρηματίας Νίκος Τσακανίκας, με το ιδιαίτερα εκκεντρικό στιλ, φορούσε μόνο το εσώρουχό του

Την άκρη του νήματος που θα ξετυλίξει το κουβάρι της άγριας δολοφονίας του επιχειρηματία και σχεδιαστή μόδας Νίκου Τσακανίκα, ο οποίος βρέθηκε χθες το πρωί γυμνός και δεμένος σε μια καρέκλα μέσα στο σπίτι του στη Χαλκίδα, προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που εκτιμούν ότι κίνητρο ήταν η ληστεία αλλά και ότι ο δράστης ήταν γνωστός του θύματος!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 11.20 το πρωί, όταν η αδελφή του 51χρονου επιχειρηματία τον βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας. Ο Νίκος Τσακανίκας δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της και έτσι πήγε μαζί με τη μητέρα τους στο σπίτι του για να δουν αν είναι καλά. Ανοίγοντας, όμως, την πόρτα, τις περίμενε ένα ισχυρό σοκ. Ο 51χρονος ήταν νεκρός και δεμένος σε μια καρέκλα, ενώ όλοι οι χώροι του σπιτιού ήταν αναστατωμένοι.

φ1 το δεχια

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής από την Αθήνα, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα, το οποίο φορούσε μόνο το εσώρουχό του, δεν έφερε εμφανή τραύματα. Έτσι την απάντηση για τα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξουν η νεκροτομή, που θα διενεργηθεί σήμερα, αλλά και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν όλα τα δωμάτια του διαμερίσματος διαπίστωσαν ότι αν και όλοι οι χώροι είχαν ερευνηθεί, εντούτοις δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που δείχνει ότι ο επιχειρηματίας γνώριζε τον άνθρωπο που θα του έκοβε το νήμα της ζωής και του άνοιξε ο ίδιος την πόρτα του!

Ο Νίκος Τσακανίκας, που συνήθιζε κάθε πρωί να ανάβει ένα κερί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, διατηρούσε για πολλά χρόνια μπουτίκ με επώνυμα ρούχα στο κέντρο της Χαλκίδας από την οποία περνούσαν καθημερινά οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας της πόλης, και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, σχεδίαζε και ο ίδιος ρούχα. Στην προσωπική του ζωή είχε υιοθετήσει ένα ιδιαίτερα εκκεντρικό στιλ, το οποίο δύσκολα περνούσε απαρατήρητο.

Φ2 1

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας και να εντοπίσουν εκείνον ή εκείνους που του έκαναν κακό. Ωστόσο, εξετάζουν με προσοχή όλα τα ενδεχόμενα, καθώς είναι πολλά τα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τις συνθήκες του εγκλήματος. Σημαντικά στοιχεία για ενδεχόμενη παρακολούθηση του επιχειρηματία αναμένεται να προσφέρουν το κινητό του και οι τρεις λογαριασμοί που διατηρούσε στα social media.

Ήδη η αδελφή και η μητέρα του έχουν δώσει μια πρώτη κατάθεση, ωστόσο και οι δύο βρίσκονται σε κατάσταση σοκ κι έτσι, πιθανόν ακόμη και σήμερα, να κληθούν να καταθέσουν όλα όσα γνωρίζουν για τη ζωή και τις επαφές του 51χρονου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...