Βιολέτα Ικαρη: «O Χρήστος Αυλωνίτης “Έσβησε” από την πείνα»

«Ο ηθοποιός Χρήστος Αυλωνίτης έφυγε από τη ζωή από την εξαθλίωση και την πείνα…» Με αυτή τη συγκλονιστική φράση, ανάμεσα σε ένα μακροσκελές ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η τραγουδίστρια Βιολέτα Ικαρη είπε το δικό της «αντίο» στον ηθοποιό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του και έχοντας δώσει τη μάχη του στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, πίσω από το τέλος του ανθρώπου του θεάτρου και της τηλεόρασης, που είχε ερμηνεύσει μοναδικά τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές «Επιστροφή» και «Ερωτας μετά», κρυβόταν ένα δράμα που αποκαλύπτει η Βιολέτα Ικαρη.

Εξαθλίωση

«Δυστυχώς, έμαθα ότι ο Χρήστος έφυγε απ’ τη ζωή από την εξαθλίωση της πείνας! Όπως σας το λέω! Εξαντλημένος όπως ήταν, καβάλησε τη μηχανή και έπεσε, έσπασε τα πλευρά του, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και (έπειτα από μέρες) ‘‘έφυγε’’ από εσωτερική αιμορραγία. Ο Χρήστος ήταν φίλος, αλλά από σήμερα, κατ’ εμέ, η εικόνα του είναι το σύμβολο του εξαθλιωμένου καλλιτέχνη και του συνανθρώπου που βρίσκεται σε ανάγκη! Ο Χρήστος ήταν περήφανος, πολύ! Και δεν ζήτησε ποτέ τη βοήθεια κάποιου, αυτό ήταν το μόνο λάθος που του καταλογίζω… συγχωρεμένος να ’ναι… και ας συγχωρεθούν και όσοι μπορεί να γνώριζαν αλλά δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν… Δεν μπορώ όμως να συγχωρώ εκείνους που ξέρουν, μπορούν αλλά αδιαφορούν» αναφέρει η τραγουδίστρια και συνεχίζει:

«Αφού λοιπόν η Πολιτεία δεν μεριμνά επαρκώς για τους καλλιτέχνες και την αξιοπρεπή τους διαβίωση, γιατί εμείς να μένουμε θεατές αυτής της άθλιας συμπεριφοράς και δεν κάνουμε κάτι;

Όσοι μπορούμε κι όσο μπορούμε! Ας ρωτήσουμε τους φίλους, τους γνωστούς, αγαπημένους και μη! Καλλιτέχνες και μη! Αν χρειάζονται κάτι ή αν ξέρουν κάποιον που χρειάζεται την αλληλεγγύη μας! Κι αν μπορέσουμε να βοηθήσουμε, έστω και λίγο, έναν άνθρωπο ο καθένας, δεν θα ξανακούσουμε τέτοιο, θλιβερό, νέο. Όλοι μας! Μα όλοι! Αν δεν έχουμε έρθει κάποια στιγμή κοντά στην ακραία φτώχεια, ίσως κάποια μέρα να έρθουμε!

Η αλληλοβοήθεια δεν είναι ντροπή! Ούτε γι’ αυτόν που προσφέρει ούτε γι’ αυτόν που δέχεται! Ντροπή είναι η αδιαφορία και η κατάσταση στην οποία μας φέρανε! Όσοι δεν το έχουμε σκεφτεί, ας βάλουμε μπρος από σήμερα! Γιατί σήμερα είμαστε και αύριο δεν είμαστε! Ας κάνουμε ένα βήμα προς την αγάπη και την ανθρωπιά που τόσο συμπεριελάμβαναν τον αγαπημένο μας Χρήστο. Για τον Χρήστο και κάθε Χρήστο» καταλήγει η τραγουδίστρια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ