Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Σκυλιά από Αμερική στις έρευνες για εντοπισμό της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου

Αποκάλυψη στο «Φως στο τούνελ» για το νταμάρι που επέλεξαν για να τον κάψουν οι δράστες

Με αγωνία αναμένονται τα αποτελέσματα των ερευνών στα Καμένα Βούρλα για να διαπιστωθεί αν εκεί βρίσκεται κρυμμένη από τους απαγωγείς του η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου, ώστε να μπει ένα τέλος στο δράμα της μητέρας του και να ησυχάσει η ψυχή του αθώου νεαρού που έπεσε θύμα άπληστων κακοποιών.

Η συγκεκριμένη περιοχή έχει μπει εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο του Καναδού ερευνητή, ο οποίος διεξήγαγε για λογαριασμό της οικογένειας του Μάριου μια τεράστια έρευνα για το πού μπορεί να έχει καταλήξει η σορός, αλλά και για το πόσοι και ποιοι υλοποίησαν τη μακάβρια αυτή αποστολή.

Το βουνό Καλλίδρομο και το νταμάρι κοντά στα Καμένα Βούρλα φαίνεται να είναι το σημείο όπου μπήκε ο τραγικός επίλογος, καθώς αυτό φέρεται ότι επέλεξαν οι δράστες ως το κατάλληλο σημείο για να κάψουν τη σορό και να κρύψουν τα ίχνη τους, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο τούνελ». Όπως αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, ερευνητές σαρώνουν την περιοχή αναζητώντας ίχνη, ενώ την προσπάθειά τους ενισχύουν τις τελευταίες μέρες ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά από την Αμερική, που εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα ακόμη κι αν είναι θαμμένα. Η κάμερα του «Τούνελ» κατέγραψε τις έρευνες στο βουνό.

Σαρώνουν την περιοχή

«Υπάρχουν στοιχεία που μας φέρνουν εδώ. Προσπαθούμε να εμβαθύνουμε την έρευνα για να βρούμε ό,τι έχει απομείνει από τον Μάριο πριν γίνει το νέο δικαστήριο. Έχουμε φέρει μια ομάδα με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Πρώτα σαρώνουν την περιοχή και ύστερα την οριοθετούν. Την αναφορά των 100 σελίδων με όλα τα στοιχεία που έχουμε θα την παραδώσουμε σε μερικές εβδομάδες στους δικαστές» ανέφερε ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας από τον Καναδά.

«Διαθέτουμε σκυλιά τα οποία εξειδικεύονται στην ανίχνευση ανθρώπινων υπολειμμάτων. Μπορούν να εντοπίσουν ανθρώπινα οστά ακόμα και 12 χρόνια πίσω» εξήγησε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας Element Security. Αισιόδοξος για την έκβαση των ερευνών εμφανίστηκε ο Καναδός ερευνητής, ο οποίος δήλωσε: «Όταν παρουσιάσουμε την έκθεση στο δικαστήριο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ολοκληρωμένη αλήθεια. Πιστεύω πως πλησιάζουμε στο τέλος και πως θα βρούμε τον Μάριο, για να μπορέσει επιτέλους η οικογένεια να ηρεμήσει και να έχει μία πρέπουσα τελετή σε εκκλησία για τον άνθρωπό τους».

Θα βοηθήσουν τα ειδικευμένα λαγωνικά να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Το ερώτημα θα απαντηθεί σύντομα. Η κοινωνία που έχει συγκλονιστεί με αυτή την υπόθεση και το μαρτύριο μιας μητέρας με την οποία έχει ταυτιστεί εύχεται να γίνει πραγματικότητα η πεποίθηση του Καναδού ερευνητή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...