Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Τσάκωσαν» πέντε Πακιστανούς για τη «σφαγή» στα Καμίνια, άφαντος ο σκληρός αρχηγός!

Πέντε άτομα πακιστανικής καταγωγής κατάφεραν να συλλάβουν οι αστυνομικές Αρχές για τις πρωτοφανείς σκηνές που εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στα Καμίνια του Πειραιά, όταν μια ομάδα περίπου 10 αλλοδαπών εισέβαλε σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου που βρίσκεται στην οδό Αγίων Αναργύρων, στις εργατικές κατοικίες, και σκότωσε βάναυσα έναν ομοεθνή της και τραυμάτισε σοβαρά άλλους δύο.

Ωστόσο, αναζητείται ο αρχηγός της συμμορίας, ένας αδίστακτος Πακιστανός, τον οποίο φέρεται ότι φοβούνται όλοι. Άνδρες της ΟΚΠΕ εντόπισαν στον Άγιο Παντελεήμονα δύο εκ των δραστών και κατόπιν θετικής αναγνώρισης από έναν εκ των τραυματιών συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Είχαν «σηκώσει κεφάλι»

Άλλοι τρεις συνελήφθησαν σε έφοδο της Αστυνομίας σε σπίτι στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, θύματα και θύτες φέρεται ότι είναι μέλη της ίδιας ομάδας που πρωταγωνιστούσε στην προμήθεια – πώληση ναρκωτικών και τσιγάρων σε συγκεκριμένα περάσματα της Αθήνας και του Πειραιά. Αρχηγός φέρεται ότι είναι ο σκληρός Πακιστανός που αναζητείται και ήταν ο πρώτος που εισέβαλε στο διαμέρισμα το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο Πακιστανός, ο οποίος είναι σεσημασμένος, θεώρησε ότι οι συμπατριώτες του, και ιδιαίτερα εκείνος τον οποίο τραυμάτισαν θανάσιμα, είχαν «σηκώσει κεφάλι» τον τελευταίο καιρό και δεν απέδιδαν τα «πρέποντα» ποσά από την πώληση των λαθραίων -τσιγάρων και ναρκωτικών ουσιών- στον ίδιο! Θεωρούσε ότι τον είχαν ρίξει και αξίωνε ένα μεγάλο ποσό, το οποίο, κατά τον ίδιο, του χρωστούσαν οι πρώην συνεργάτες του.

Όλες οι απειλές, όμως, που προηγήθηκαν για την παράδοση του ποσού έπεσαν στο κενό, καθώς τα μετέπειτα θύματα δεν παραδέχονταν ότι χρωστούσαν αυτά τα χρήματα που απαιτούσε ο πρώην συνεργάτης τους. Έτσι, ο τελευταίος αποφάσισε να εκδικηθεί με τον χειρότερο τρόπο. Συγκέντρωσε τους πιο στενούς συνεργούς του και τηλεφώνησε ακόμη και σε ανηλίκους για να αυξηθεί η «δύναμη πυρός» και να εμφανιστούν στα Καμίνια ως πολυπρόσωπη ομάδα. Έσπασαν στις 12 το μεσημέρι την πόρτα του διαμερίσματος και όρμησαν κατά των συμπατριωτών τους, πρώην συνεργατών στο λαθρεμπόριο. Ο ίδιος ο καταζητούμενος Πακιστανός, όπως πιστεύουν από τη μελέτη του βίντεο του τρόμου το οποίο παρακολούθησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά και ήρθε και στο φως της δημοσιότητας, εμφανίζεται να χτυπάει με το μαχαίρι τον Πακιστανό, πρώην συνεργάτη του, την ίδια ώρα που άλλοι χτυπούσαν με ρόπαλα τους υπολοίπους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...