Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

«Ο Σκαραβαίος»: Ο κλόουν σας

Τι θα δούμε στο «Σκαραβαίο» στο αποψινό επεισόδιο!Μια γυναίκα κάνοντας...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Πακιστανοί μαφιόζοι μετά το αιματοκύλισμα στα Καμίνια σχεδίαζαν «πάρτι» με βιασμό ανηλίκου

Ξεπερνάει τα όρια της φρίκης η αποκάλυψη ότι οι Πακιστανοί μαχαιροβγάλτες των Καμινίων, οι οποίοι σκότωσαν βάναυσα έναν 29χρονο ομοεθνή τους και τραυμάτισαν σοβαρά άλλους δύο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, λίγες ώρες μετά την αποτρόπαιη πράξη τους απήγαγαν έναν 15χρονο από την Ομόνοια και τον μετέφεραν σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι για να τον βιάσουν!

Οι ίδιες μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι έκαναν και πάρτι με δύο μπουκάλια special ουίσκι, πιθανότατα για να γιορτάσουν την απόδραση που ετοίμαζαν στην Τουρκία! Σύμφωνα με όσα ανατριχιαστικά κατέθεσε το ανήλικο αγόρι από το Ιράκ στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., οι τρεις Πακιστανοί (που μαζί με άλλους εισέβαλαν σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου στα Καμίνια και ξυλοκόπησαν άγρια δύο ομοεθνείς τους, ενώ έσφαξαν έναν τρίτο για να στείλουν «μήνυμα» σε αντίπαλες συμμορίες) τον οδήγησαν αρχικά στο ισόγειο διαμέρισμα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λυσία και Λειβαδά, όπου συνελήφθησαν.

φ1 vlcsnap 2020 11 22 18h12m48s663

Εν συνέχεια, αφού του πήραν το κινητό και λίγα ευρώ που είχε πάνω του, του είπαν ότι πρέπει να συνουσιαστεί μαζί τους! Τον απείλησαν μάλιστα ότι θα τον σκότωναν σε περίπτωση που μάθαιναν ότι μίλησε σε κάποιον για ό,τι θα του έκαναν! Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται λίγο μετά τις 9 προχθές το βράδυ, όταν οι πάνοπλοι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι όπου είχαν καταφύγει οι σφαγείς των Καμινίων μετά τη δολοφονία του άτυχου 29χρονου.

φ2 vlcsnap 2020 11 22 18h12m14s867

Κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής εφόδου οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε συνολικά οκτώ άτομα, τα οποία οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια του Πειραιά. Ανάμεσά τους ήταν και ο 15χρονος από το Ιράκ, ο οποίος περιέγραψε σε κατάσταση σοκ το χρονικό της φρίκης στο διαμέρισμα του Περιστερίου, λέγοντας ότι λίγα λεπτά πριν από την εισβολή των αστυνομικών οι δύο από τους τρεις απαγωγείς του, ηλικίας 15, 19 και 21 χρόνων, είχαν επιχειρήσει να τον βιάσουν! Όμως, όπως πρόσθεσε, δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη διεστραμμένη σεξουαλική επίθεση, καθώς προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Στη βόρεια Ελλάδα

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι τρεις μαχαιροβγάλτες, που αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους, σχεδίαζαν να διαφύγουν μαζί με τους συνεργούς τους στη βόρεια Ελλάδα και από εκεί θα ταξίδευαν στην Τουρκία για να σβήσουν τα ίχνη τους. Μάλιστα, ήταν τόσο σίγουροι ότι θα ξεγλιστρήσουν, που είχαν αγοράσει δύο μπουκάλια special ουίσκι και έκαναν πάρτι! Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Πειραιά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο μεγάλων αφεντικών τα οποία κινούν τα νήματα στις πακιστανικές συμμορίες του κέντρου της Αθήνας και στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και ναρκωτικών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...