Ο Ιερώνυμος ξεπερνά τον κορονοϊό με τη «θεραπεία του Τραμπ»!

Τη θεραπευτική αγωγή που έλαβε ο Αμερικανός απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όταν νόσησε από κορονοϊό στις αρχές του προηγούμενου μήνα, φαίνεται ότι δίνουν οι θεράποντες ιατροί στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, όπως είχε γράψει από το Σάββατο η «Espresso». Το γεγονός αυτό αποκάλυψε χθες το πρωί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Αρχιεπίσκοπος νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός με συμπτώματα Covid, αλλά η κατάστασή του πλέον είναι πολύ βελτιωμένη.

Η κυρία Παγώνη στο πλαίσιο αναφοράς της στην εξέλιξη της πανδημίας, στο εμβόλιο, αλλά και στα φάρμακα που χρησιμοποιούνται έκανε λόγο για τη θεραπεία που έλαβε ο Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας ότι τα αποτελέσματα είναι σημαντικά και αξιόπιστα. Υπογράμμισε, εξάλλου, ότι είναι αισιόδοξα τα νέα για τη θεραπεία και χαρακτήρισε σημαντική την εξέλιξη της έρευνας για τα μονοκλωνικά αντισώματα. Κατόπιν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επιβεβαίωσε ότι αντίστοιχη θεραπεία δόθηκε και στον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.

Η εν λόγω φήμη κυκλοφορούσε αρκετές μέρες, ωστόσο άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Αρχιεπισκόπου σε ερωτήσεις δημοσιογράφων τη διέψευδαν κατηγορηματικά. Δεν δίστασαν, μάλιστα, να χαρακτηρίσουν την είδηση «αστεία». Η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, βέβαια, παρουσιάζει αισθητή βελτίωση, η κλινική εικόνα του είναι πολύ καλή, είναι απύρετος και με πολύ καλή διάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο ή το αργότερο την Παρασκευή. Θα χρειαστεί, όμως, να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό και να ακολουθήσει πιστά τις ενδεδειγμένες οδηγίες των θεραπόντων ιατρών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...