Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Το SMS που θόλωσε τον συζυγοκτόνο της Μάνης! Νέα ανατριχιαστικά μυστικά

Για ομηρικούς καβγάδες που είχε καθημερινά τα τελευταία τρία χρόνια με την άτυχη 44χρονη, την οποία εκτέλεσε το βράδυ της Κυριακής με κυνηγετικό όπλο μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους, έκανε λόγο ο 44χρονος επιχειρηματίας Ι.Τ. από τη Μάνη στην προανακριτική κατάθεσή του.

«Τα τελευταία τρία χρόνια τσακωνόμασταν σε καθημερινή βάση, χωρίς να είμαι επιθετικός. Είμαι συντετριμμένος με αυτό που έγινε. Θόλωσε το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή γιατί προηγήθηκε ένας καβγάς. Παίρνω φάρμακα αντιψυχωτικά εδώ και είκοσι χρόνια» είπε ο δράστης, αναφέροντας στη συνέχεια… κενά μνήμης, ισχυριζόμενος στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται τι έγινε το μοιραίο βράδυ μέσα στο σπίτι του στον Πύργο Διρού Ανατολικής Μάνης.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε διότι δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Σκεφτόμουν αυτό που έγινε, το ατύχημα. Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα, η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ στη φυλακή. Τίποτα άλλο δεν έχω να πω» ανέφερε, ενώ φέρεται ότι κάποια στιγμή να προσπάθησε να πείσει τους αστυνομικούς πως βρέθηκε σε… αυτοάμυνα, κάτι που η κόρη του διέψευσε.

Το απόγευμα της Δευτέρας πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου. Εκεί έμεινε πολλή ώρα, ενώ μέσα και έξω από το κτίριο βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ο εισαγγελέας τού άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, με τις οποίες παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί. Ωστόσο, ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Πάντως, νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως και σοκάρουν κάνουν λόγο για ένα γραπτό μήνυμα που φαίνεται πως έγινε η σπίθα για να ανάψει ξανά η φωτιά που έκαιγε το μυαλό του 44χρονου ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ. Γύρω στις 10 το βράδυ της Κυριακής ο Ι.Τ. είδε ένα SMS στο κινητό της Χ., γεγονός που τον έκανε έξαλλο.

Απρόβλεπτες αντιδράσεις

Όπως έγραψε η «Espresso» χθες, ο φερόμενος ως δράστης αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα που δυσχέραιναν την κατάστασή του και έκαναν τις αντιδράσεις του πιο απρόβλεπτες και για τον λόγο αυτό ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Εξάλλου, σύμφωνα με το bloko.gr, στο μικροσκόπιο των ερευνών έχει μπει και το γεγονός ότι υπήρχαν γνωματεύσεις από δύο ψυχιάτρους που έκριναν ότι ο 44χρονος ήταν ψυχικά σταθερός και συνεπώς ικανός για να έχει άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.

Στο μεταξύ, το τελευταίο «αντίο» είπαν χθες στην άτυχη 44χρονη τα παιδιά, οι συγγενείς και οι φίλοι της. Τραγικές φιγούρες ήταν ο 18χρονος γιος και η 15χρονη κόρη της. Οι αδελφές της και όλοι όσοι ήξεραν και αγαπούσαν τη γλυκιά Χ. έκλαιγαν με λυγμούς, ενώ δεν έλειπαν και οι κατάρες προς τον άνθρωπο που της αφαίρεσε τη ζωή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...