Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Η «σιωπή των αμνών» στις Σπέτσες! Κλειστά στόματα στην τοπική κοινωνία για το άγριο φονικό

Σφραγισμένα παραμένουν τα στόματα στις Σπέτσες μετά τη δολοφονία του 26χρονου, με φερόμενο ως δράστη τον 22χρονο γιο γνωστού καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου!

Οι περισσότεροι κάτοικοι του νησιού υποπτεύονται τι έχει συμβεί, όπως φέρεται ότι γνωρίζουν για τις «σκοτεινές» δοσοληψίες που γίνονται σε μυστικά και απομονωμένα μέρη όταν πέφτει το φως του ήλιου. Κανείς ωστόσο δεν φαίνεται διατεθειμένος να σπάσει τη σιωπή του, προφανώς για να μη διακινδυνεύσει την οικογενειακή του ηρεμία ή ακόμα και τη ζωή του.

126161308 3581073538677441 5085964257307296171 n
Ο 22χρονος γιος γνωστού καθηγητή του ΕΜΠ

Ο φόβος είναι διάχυτος στο μικρό νησί του Αργοσαρωνικού και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναφέρουν ότι φοβούνται πλέον να μετακινηθούν όταν έχει πέσει το σκοτάδι. Όλοι τους είναι συγκλονισμένοι από το άγριο έγκλημα και αδυνατούν να πιστέψουν ότι το «καλό παιδί», όπως χαρακτηρίζουν το 26χρονο θύμα, δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Κανείς δεν έχει να πει κακή κουβέντα για το παλικάρι που εργαζόταν σε συνεργείο για μοτοσικλέτες ή για την οικογένειά του. Κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ευγενικό, καλοσυνάτο και πάντα πρόθυμο να βοηθήσει όποιον του ζητούσε βοήθεια. Ακόμα και οι άνθρωποι που δεν ζουν στις Σπέτσες, αλλά επισκέπτονται συχνά το νησί για δουλειές, γνώριζαν τον 26χρονο και δηλώνουν άναυδοι από το αιματηρό περιστατικό, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν ο άτυχος νέος είχε άλλου είδους… επικίνδυνες γνωριμίες.

Διακίνηση ουσιών

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ήταν κοινό μυστικό κάποιες παράνομες δραστηριότητες σε συγκεκριμένα σημεία συνάντησης, αλλά κανείς δεν μιλούσε. Αν και γίνεται λόγος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, η Αστυνομία για την ώρα δεν αποκαλύπτει κάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή διάφορες καταθέσεις που έχουν δοθεί από συγκεκριμένα άτομα, οι οποίες έχουν πολλά κενά…

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 26χρονου, δύο νεαρά άτομα, ένας άνδρας και μία κοπέλα, κατέθεσαν στην Αστυνομία όσα γνώριζαν για εκείνο το μοιραίο βράδυ. Από αυτές τις καταθέσεις οι Αρχές συνέλαβαν τον 22χρονο φερόμενο ως δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή.

θυμα 1
Το θύμα

Το φονικό έγινε αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην πίσω πλευρά του νησιού, όπου συναντήθηκαν ο 26χρονος και ο 22χρονος μαζί με ακόμα δύο άτομα. Οι δυο τους άρχισαν να κουβεντιάζουν και γρήγορα η συζήτηση μετατράπηκε σε άγριο καβγά, με τον 22χρονο να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα πιστόλι και ένα στιλέτο! Σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, όταν τον πλησίασε, τον μαχαίρωσε στο υπογάστριο και κατόπιν έφυγε μαζί με τους άλλους δύο νεαρούς, αφήνοντας τον νεαρό να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...