Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Πήγε σε ατζαμή «πλαστικό χειρουργό» για να μεγαλώσει το στήθος της και σημαδεύτηκε για πάντα!

Αποφάσισε να αυξήσει το στήθος της για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά κατέληξε παραμορφωμένη από τις αλλεπάλληλες, επίπονες επεμβάσεις μια 41χρονη ιδιωτική υπάλληλος και γυμνάστρια, η οποία προσέφυγε στον Άρειο Πάγο διεκδικώντας το ποσό-μαμούθ των 400.000 ευρώ από τον ατζαμή «πλαστικό χειρουργό» που τη «σημάδεψε» για το υπόλοιπο της ζωής της!

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην απόφαση του Αρείου Πάγου, με την οποία ο εναγόμενος καλείται να πληρώσει μόνο 13.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη που προκάλεσε, ο εφιάλτης της μικροκαμωμένης ανύπαντρης γυναίκας -με ύψος 1,60 μ. και βάρος μόλις 43 κιλά- άρχισε όταν σκέφτηκε να μεγαλώσει το μικρό στήθος της.

Η επόμενη κίνησή της ήταν να ψάξει στο διαδίκτυο για τον πλαστικό χειρουργό ο οποίος θα αναλάμβανε να της κάνει την αυξητική στήθους, καταλήγοντας σε έναν «κοσμητικό γιατρό», όπως διαφημιζόταν, από τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Στη συνάντηση που είχε μαζί του, ο γιαλαντζί πλαστικός χειρουργός τής συνέστησε να τοποθετηθούν στους μαστούς της, με χειρουργική επέμβαση που θα διενεργούσε ο ίδιος σε ιδιωτική κλινική, ενθέματα σιλικόνης μεγέθους 225 cc. Ακόμα τη διαβεβαίωσε ότι οι ουλές που θα δημιουργούνταν «θα ήταν αμελητέες και προσωρινές και θα εξαλείφονταν δύο μήνες μετά την επέμβαση».

Ο σωματότυπος

Πράγματι, η πρώτη επέμβαση έγινε. Ωστόσο, τα ενθέματα σιλικόνης που τοποθέτησε ο κοσμητικός γιατρός ήταν υπερβολικά μεγάλα για τον σωματότυπο της κοπέλας, με αποτέλεσμα οι μαστοί της «να γίνουν εντελώς δυσανάλογοι σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα της», ενώ παράλληλα προκλήθηκε και στους δύο υπομάστια ουλή. Βλέποντας το αντιαισθητικό αποτέλεσμα η 41χρονη ζήτησε εξοργισμένη τον λόγο από τον κοσμητικό γιατρό, ο οποίος της συνέστησε να υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση, αφενός για να γίνει σμίκρυνση του στήθους και αφετέρου για να διορθωθούν οι μετεγχειρητικές ουλές.

Η 41χρονη υπάλληλος φαρμακοβιομηχανίας πείστηκε και υποβλήθηκε και σε δεύτερη επέμβαση, η οποία, όμως, παραμόρφωσε τελείως το στήθος της! Και αυτό γιατί «στον δεξιό μαστό η θηλή εμφανιζόταν πολύ πιο πάνω από την υπομαστιαία ραφή, ενώ στον αριστερό μαστό η θηλή ήταν πιο κάτω σε σχέση με τη θηλή του δεξιού μαστού και η υπομαστιαία σχισμή ήταν πιο πάνω σε σχέση με τον δεξιό μαστό». Έτσι μπήκε και τρίτη φορά στο χειρουργείο χωρίς να δει καμία βελτίωση, ενώ σε μικρό χρονικό διάστημα υποβλήθηκε και σε τέταρτη διορθωτική επέμβαση, η οποία επιδείνωσε το πρόβλημα, σε σημείο που ο ένας μαστός της όχι μόνο να διαφέρει από τον άλλον, αλλά να έχει και «όψη διπλής μπάλας»!

Μπροστά σε αυτό το αδιέξοδο, ο δήθεν έμπειρος πλαστικός χειρουργός τής συνέστησε να υποβληθεί και σε πέμπτη επέμβαση για να αντικατασταθούν τα ενθέματα σιλικόνης με άλλα των 200 cc. Για να της χρυσώσει μάλιστα το χάπι τής έδωσε και μια επιταγή των 8.000 ευρώ ως αποζημίωση για τα χρήματα που είχε ήδη καταβάλει για τις ανεπιτυχείς πλαστικές επεμβάσεις. Στη συνέχεια, την έπεισε να μην την εισπράξει, λέγοντάς της ότι θα της έδινε δήθεν το ποσό σε μετρητά. Ωστόσο, δεν κράτησε την υπόσχεσή του, ενώ κατέστρεψε και την επιταγή! Κατόπιν τούτου, η απελπισμένη γυναίκα απευθύνθηκε στο δημόσιο νοσοκομείο Rothschild στο Παρίσι, οι γιατροί του οποίου τη συμβούλεψαν να μην προβεί σε νέα επέμβαση, λέγοντάς της ότι είχε υποστεί μεγάλη δερματική ταλαιπωρία η περιοχή των μαστών και δεν «σήκωνε» άλλη επέμβαση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...