Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τσιμουδιά, αλλιώς σας «έφαγα»! Τι υποστηρίζουν οι αυτόπτες μάρτυρες για το φονικό στις Σπέτσες

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει νωρίς σήμερα το πρωί ο 22χρονος γιος του καθηγητή του ΕΜΠ, που φέρεται ως ο δράστης της στυγερής δολοφονίας του 26χρονου Γρηγόρη στις Σπέτσες. Ο νεαρός Βασίλης Μ., μετά την προθεσμία που έλαβε, πρόκειται να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή Πειραιά για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, που του άσκησε ο εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

Την ίδια ώρα, φως στη στυγερή δολοφονία, που συγκλονίζει το νησί του Αργοσαρωνικού, δίνουν μέσα από τις προανακριτικές τους καταθέσεις οι δύο φίλοι που ήταν παρόντες το μοιραίο βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Οι αυτόπτες μάρτυρες, ένας νεαρός και μία κοπέλα, που με τις καταθέσεις τους οδήγησαν τις αστυνομικές Αρχές στη σύλληψη του 22χρονου, είπαν στην Αστυνομία όλα όσα είδαν τα μάτια τους εκείνο το βράδυ και πως δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους από τον νεαρό συλληφθέντα, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ!

Βόλτα με μηχανή

Όπως ανέφεραν, το βράδυ του Σαββάτου κανόνισαν οι δυο τους μαζί με τον 22χρονο και τον 26χρονο να πάνε βόλτα με τις μηχανές στο νησί. Όταν έφτασαν στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, ο αδικοχαμένος Γρηγόρης ανακοίνωσε στους άλλους τρεις ότι δεν θα συνέχιζε τη βόλτα και ότι θα επέστρεφε, γιατί δεν είχε αρκετή βενζίνη στο μηχανάκι του. Τότε, σύμφωνα πάντα με όσα είπαν οι δύο αυτόπτες μάρτυρες, ο 22χρονος φέρεται ότι είπε στον 26χρονο να αφήσει τη μηχανή του στο ερημικό σημείο και να συνεχίσουν τη βόλτα με τη μηχανή του Βασίλη. Όμως, ο Γρηγόρης αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφήσει το δίκυκλό του μέσα στην ερημιά και πως δεν είχε εμπιστοσύνη στον 22χρονο για να τον πάει βόλτα, καθώς δεν οδηγούσε καλά. Ο φερόμενος ως δράστης παρεξηγήθηκε και άρχισε να λογομαχεί με τον Γρηγόρη. Λόγο στον λόγο άρχισαν να εξαπολύουν ο ένας στον άλλον βρισιές και απειλές, με τον γιο του καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου να βγάζει πιστόλι και έναν σουγιά. Ο 22χρονος άρχισε να κυνηγάει το θύμα φωνάζοντάς του «θα σε σκοτώσω ρε μαλ…» και ο 26χρονος φέρεται να του είπε «κάν’ το αν έχεις αρχ…».

Έντρομοι

Τότε, ο πρώτος χτύπησε τον δεύτερο με τον σουγιά τρεις φορές και το έριξε στην άκρη του δρόμου. Μετά, ο φερόμενος ως δράστης γύρισε προς το μέρος της κοπέλας και του νεαρού που κοιτούσαν έντρομοι το σκηνικό και τους είπε ότι αν μιλούσαν σε κανέναν για όσα είδαν, θα τους έβγαζε κι εκείνους από τη μέση, όπως είχε κάνει και με τον 26χρονο. Αναφορικά με όσα ψευδή είπαν στην Αστυνομία και στο ΕΚΑΒ, ότι δηλαδή ο αιμόφυρτος άντρας που κειτόνταν σε έναν δρόμο ήταν θύμα τροχαίου, οι δύο νεαροί εξήγησαν πως το έκαναν αφενός γιατί φοβήθηκαν τον 22χρονο, καθώς, όπως είπαν, είναι ένα πολύ επικίνδυνο άτομο, και αφετέρου διότι τους το είχε ζητήσει ο Γρηγόρης λίγο πριν υποκύψει στα τραύματά του. «Με μαχαίρωσε ο…, πείτε ότι χτύπησα σε τροχαίο» τους είπε ο αδικοχαμένος νέος, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζονται οι δύο φίλοι. Όμως, περνώντας οι ώρες, το σκέφτηκαν καλύτερα και αποφάσισαν να πάνε στις Αρχές για να πουν τι πραγματικά συνέβη εκείνο το βράδυ.

Στο μεταξύ, κόμπο στο στομάχι προκαλούν όσα είπε η χαροκαμένη μητέρα του Γρηγόρη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Συντετριμμένη η γυναίκα ανέφερε ότι εκείνο το βράδυ πριν φύγει ο γιος της τη φίλησε και της είπε ότι δεν θα αργούσε. Όταν την ειδοποίησαν ότι το παιδί της ήταν σοβαρά, πήγε και το είδε στο φορείο: «Του λέω, “Γρηγόρη, η μανούλα σου είμαι” κι εκείνος απλώς με κοίταξε». Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος αρνείται από την πρώτη στιγμή τις κατηγορίες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...