Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου, 2026

Παύλος Ορκόπουλος: «Στα εγγόνια μου αρέσει πολύ “Το Σόι Σου”»

Ο Παύλος Ορκόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης και μίλησε για τη σειρά «Το σόι σου».

Δεύτερη ευκαιρία στην Έλλη Κοκκίνου ο ΑΝΤ1 για το «Don’t Forget The...

Η Ελλη Κοκκίνου είναι η αγαπημένη σταρ του ΑΝΤ1! Ενώ το κανάλι του Αμαρουσίου δεν έδωσε στην παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη δεύτερη ευκαιρία, αλλά ούτε και στη δημοσιογράφο Αννα Λιβαθυνού, στην Ελλη Κοκκίνου δείχνει ένα άλλο πρόσωπο,

Αναστάσιος Ροϊλός: «Από την πρώτη στιγμή είχαμε τρομερή χημεία με τον μικρό...

Τα «Τρία Μπαμπαδάκια», ο Νίκος, ο Δημήτρης κι ο Ηρακλής, πρωταγωνιστούν στη νέα οικογενειακή σειρά «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», που έρχεται σύντομα στον Alpha.

Κριθαρότο μανιταριών με κάστανο από τη Γωγώ Δελογιάννη

Κριθαρότο μανιταριών με κάστανο έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής...

Αντώναρος: «Αντίο, caro amigo»! Η γνωριμία του στην Ιταλία με τον Μαραντόνα

Γνώρισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα, όταν ζούσε στη Ρώμη, όντας διευθυντής του γραφείου γερμανικού δημοσιογραφικού οργανισμού, και έγιναν φίλοι…

  • Από την
    Βίβιαν Μπενέκου

«Αντίο, caro amigo» είπε χθες, βαθιά λυπημένος, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος, που γνώρισε και αγάπησε τον Ντιέγκο στη διάρκεια της δημοσιογραφικής του καριέρας.

«Δεν ήταν εύκολο να τον συναντήσει κανείς. Με βοήθησε ένας φίλος, συνάδελφος της σπουδαίας τοπικής εφημερίδας “Il Mattino”. “Για ένα τέταρτο” μου είχαν πει. Ήρθε με μία ώρα καθυστέρηση στη συνάντηση στο ξενοδοχείο μου, φορώντας γυαλιά ηλίου. Συνοδεία του, καμιά δεκαριά σύμβουλοι, σωματοφύλακες κ.λπ. Μείναμε μαζί μιάμιση ώρα» είπε ο Βαγγέλης Αντώναρος, καθώς θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση.

Η Νάπολι

«Μιλούσε ακατάπαυστα με το περίεργο ιταλοϊσπανικό του ιδίωμα. Του άρεσε που ήμουν Έλληνας. Ήταν η χρονιά που η Νάπολι θα έσπαγε μια παράδοση. Για πρώτη φορά πήγε το ιταλικό πρωτάθλημα στον ιταλικό Νότο. Ο Ντιέγκο έγινε από βασιλιάς, θεός. Όλοι στα πόδια του. Για αυτό και τότε μου ζητούσαν συνέχεια από τα κεντρικά στο Αμβούργο κομμάτια για τον Μαραντόνα» λέει ο Αντώναρος και συνεχίζει:

«Όταν ζήτησα να τον ξαναδώ, ενάμιση χρόνο μετά, η θετική απάντηση ήρθε σε λιγότερο από 24 ώρες. Τρεις μέρες μετά, ήμουν στη Νάπολι. Στο ίδιο ξενοδοχείο. Αυτή τη φορά δεν με περιεργάστηκε με τα σπινθηροβόλα μάτια του, πριν ανοίξει το στόμα του. Ήρθε καταπάνω μου και με αγκάλιασε από τη μέση – 1,65 εκείνος, 1,79 εγώ. “Caro amigo»” μου είπε σε άψογα ιταλοϊσπανικά. Μείναμε δύο ώρες μαζί. Είχε αλλάξει. Μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια, κι ας ήταν μεσημεράκι. Έδειχνε κουρασμένος. Οι καταχρήσεις είχαν αρχίσει να αφήνουν τα πρώτα σημάδια τους. Μπορεί και να τον είχε κουράσει η άσβεστη αγάπη του κόσμου. Ίσως και οι προσδοκίες που δεν μπορούσε πάντα να εκπληρώσει. Μου είπε όμως ότι ήθελε να μείνει εδώ – και εννοούσε την Ιταλία, τη Νάπολη, τον καταφρονεμένο ιταλικό Νότο, εκεί όπου το φτωχόπαιδο από την Αργεντινή ένιωθε σαν στο σπίτι του. Τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά. Δεν τον ξαναείδα. Μια τρίτη συνάντηση, που είχαμε συμφωνήσει να γίνει, αναβλήθηκε τρεις φορές και δεν έγινε ποτέ» λέει με πόνο ψυχής ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνελήφθη ηθοποιός για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών – Ράκος η σύζυγός του και πρωταγωνίστρια

Ο ηθοποιός μπήκε στην αίθουσα του δικαστηρίου με χειροπέδες και χαμογέλασε καθώς χαιρετούσε τον δικηγόρο του με την επί 12 χρόνια σύζυγό του, η οποία καθόταν μπροστά περιτριγυρισμένη από φίλους και συγγενείς.

Τέλος η Άννα Λιβαθυνού από το «Καλημέρα Ελλάδα» – Ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε

Η Άννα Λιβαθυνού αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» καθώς την Παρασκευή είναι η τελευταία της ημέρα.

Η «Espresso» βρήκε την αληθινή «Όλγα» του «Ριφιφί»

Δεν ήταν μόνο η ληστεία, το «ριφιφί του αιώνα» όπως χαρακτηρίστηκε. Στη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια κρύβεται και μια δεύτερη αληθινή ιστορία που σοκάρει - μια υπόθεση που η «Espresso» φέρνει σήμερα εκ νέου στο φως μέσα από τα μάτια της Γεωργίας

Άφησε για λίγο τα παιδιά της και πήγε να διασκεδάσει στον Ρέμο με σέξι εμφάνιση

Άφησε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς έχει τρία παιδιά από τον γάμο της.

Ο γιος πετυχημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας σε ρόλο μοντέλου

Αν θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ή απλά έκανε φωτογράφηση επειδή του αρέσει αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Γολγοθάς δίχως τέλος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ο δύσκολος δρόμος της αποκατάστασης για την Ιωάννα Παλιοσπύρου συνεχίζεται, με κάθε νέο ταξίδι στο Λονδίνο να αποτελεί ακόμα μία σωματική και ψυχική δοκιμασία.

Μουτσινάς σε Καινούργιου: «Σταμάτα λίγο, πρέπει να σε αναγνωρίζει το μωρό, μη βλέπει κάθε 15 μέρες άλλη μάνα»

Ο Νίκος Μουτσινάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το...