Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η μούσα του Κορκολή άφησε τις πίστες και πουλάει Ι.Χ. για να ζήσει

Ενώ ο κορονoϊός έχει πλήξει τον χώρο του θεάματος, αφήνοντας για μήνες άνεργους καλλιτέχνες και όλους όσοι υπηρετούν το μουσικό στερέωμα και τον χώρο της διασκέδασης, κάποιοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες αλλάζουν -έστω και προσωρινά- επαγγελματικό προσανατολισμό για να τα βγάλουν πέρα και να επιβιώσουν! Μία από αυτές είναι η Τζένη Γεωργιάδη, που από τα… ξενύχτια λόγω της καριέρας της στο τραγούδι βρέθηκε να ξυπνά πρωί για να τα φέρνει βόλτα!

119941791 4341876735854572 7554670010366163494 o

Αν και η μεγάλη της αγάπη, λοιπόν, είναι το τραγούδι, με επιτυχίες στο βιογραφικό της που φέρουν την υπογραφή σπουδαίων ανθρώπων της μουσικής (όπως και το τελευταίο της hit «Πάντα για μας καλοκαίρι», που υπογράφουν οι Στέφανος Κορκολής – Ρεβέκκα Ρούσση και το οποίο έχει ξεπεράσει τις 3.000.000 προβολές στο YouTube) και με τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την καραντίνα Νο 2 να «παγώνει» τις εμφανίσεις σε νυχτερινό στέκι του Μπουρναζίου, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, γιατί καμία δουλεία δεν είναι ντροπή! Έτσι, λοιπόν, η νεαρή ερμηνεύτρια για να βγάζει τα προς το ζην έχει πέσει με τα μούτρα στην οικογενειακή επιχείρηση, πουλώντας αυτοκίνητα!

Η «Espresso» την πέτυχε στον χώρο της πρωινής της εργασίας και, όπως διαπιστώσαμε, υπήρχαν πελάτες που την αναγνώριζαν και, αφού της έκαναν κολακευτικά σχόλια για τη φωνή της, της έκαναν και «παζάρια» για να πετύχουν καλύτερη τιμή για το αυτοκίνητο που είχαν βάλει στο μάτι. Μας μίλησε για την απόφασή της να αλλάξει -έστω και προσωρινά- δουλειά, για την αγωνία της όσον αφορά το μέλλον χιλιάδων συναδέλφων της, λέγοντας πως δεν πρόκειται να το βάλει κάτω, και για τον χώρο της μουσικής, αφού συνεχίζει τα μαθήματά της με τον δάσκαλο φωνητικής της, ενώ παράλληλα ετοιμάζει τα νέα της τραγούδια στο στούντιο ηχογράφησης.

126024503 193964419011485 6413704959719821526 n

Πώς αποφάσισες να αλλάξεις για λίγο επαγγελματικό προσανατολισμό μέσα στην πανδημία και να γίνεις πωλήτρια αυτοκινήτων;

Δεν θα μπορούσα να επιβιώσω αλλιώς αυτή την περίοδο! Με κλειστά τα κέντρα διασκέδασης, ήταν μονόδρομος! Κάτι έπρεπε να κάνω! Ευτυχώς, το περιβάλλον είναι οικείο, γιατί δουλεύω στην επιχείρηση του πατέρα μου! Εντάξει, έχει κι αυτό τη γλύκα του, μου αρέσει να πουλάω αυτοκίνητα! Νομίζω ότι είμαι καλή σε αυτό.

Με τον χώρο της μουσικής να έχει πληγεί από τα μέτρα για τον κορονοϊό, πώς μπορεί να επιβιώσει σήμερα ένας καλλιτέχνης, ένας μουσικός; Μιλάς με συναδέλφους σου ή ανθρώπους του χώρου που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης; Τι σου λένε;

Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει κάποιος στον χώρο της μουσικής αυτή την περίοδο! Ειδικά αν είναι νέος καλλιτέχνης, θα πρέπει σίγουρα να κάνει και κάτι άλλο για να ζήσει! Μιλάω με συναδέλφους μου που είναι εντελώς ξεκρέμαστοι και εισπράττω την απελπισία τους. Οι περισσότεροι νιώθουν ότι άπαντες αδιαφορούν για εκείνους!

Η νέα καραντίνα σε σταμάτησε από τις νυχτερινές σου εμφανίσεις σε στέκι του Περιστερίου! Πώς ένιωσες;

Στεναχωρήθηκα πολύ, γιατί μόλις είχα αρχίσει και δεν πρόλαβα να το απολαύσω όσο ήθελα. Είναι μοναδική, συγκλονιστική η επαφή με τον κόσμο και για εμάς τους καλλιτέχνες αυτό είναι οξυγόνο! Μας το έκοψαν κι αυτό!

Τι σε φοβίζει περισσότερο για το αύριο;

Στην εποχή της πανδημίας κυριαρχεί η ανασφάλεια, γιατί κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και πώς θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτό το εφιαλτικό τούνελ! Όσο μπορώ προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να βλέπω τα πράγματα θετικά!

1 τζένη

Ποιο είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της μέχρι σήμερα μουσικής σου διαδρομής;

Το ότι με έχουν εμπιστευτεί μεγάλοι καλλιτέχνες είναι πολύ σημαντικό για εμένα, καθώς και το γεγονός ότι ο κόσμος έχει αγαπήσει τα τραγούδια μου.

Πολλά από τα τραγούδια σου, που σαρώνουν στο YouTube, φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου Στέφανου Κορκολή! Πώς νιώθεις που εμπιστεύτηκε το ταλέντο σου;

Νιώθω μεγάλη τιμή που με εμπιστεύτηκε ο Στέφανος Κορκολής και με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα. Του οφείλω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» για όλα! Πρέπει ο κόσμος να μαθαίνει για τη στήριξη κάποιων μεγάλων ερμηνευτών στα νέα παιδιά.

Ποια είναι η σημαντικότερη συμβουλή που σου έχει δώσει και την κρατάς μέχρι και σήμερα;

Να είμαι ο εαυτός μου και να κρατήσω αυτή την ανθρωπιά που βγάζω.

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...