Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η πρεμιέρα του έργου «The Big Game» με Στεριανού και Θωμά

Πρεμιέρα στο θέατρο Αλκμήνη για το «The Big Game»...

Γεωργιανός εξωσχολικός μπούκαρε σε γυμνάσιο της Κυψέλης, χτύπησε μαθητή με σφυρί και...

Σκηνές τρόμου που βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ εκτυλίχθηκαν στο...

Ταξιδάκι στη Ρώμη για τα… πιτσουνάκια Βανδή και Μπισμπίκη

Κάτω από την πανσέληνο της Ρώμης χάρηκαν τον έρωτά...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς...

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Θάνατος-μυστήριο στη Σαντορίνη! Από τη νεκροτομή θα ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για αυτοκτονία, ατύχημα ή δολοφονία

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο μυστηριώδης θάνατος γνωστού ξενοδόχου της Σαντορίνης, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο ξενοδοχείο του στην Οία!

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν περιορισμένης έκτασης πυρκαγιά σε έναν μικρό χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν του συγκροτήματος που χρησιμοποιούνταν και ως κουζινάκι, αλλά, όταν πήγαν, είδαν ότι οι φλόγες είχαν κάψει μόνο τον 69χρονο Νίκο Χ.

Η πρώτη σκέψη των πυροσβεστών ήταν ότι ο ξενοδόχος απανθρακώθηκε θέλοντας να βάλει ο ίδιος τέλος στη ζωή του, καθώς δεν υπήρχε άλλη εστία φωτιάς. Όμως το γεγονός ότι δίπλα στη σορό βρέθηκαν κηλίδες αίματος τους έκανε να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, οι οποίοι είδαν κι άλλες κηλίδες αίματος σε εξωτερικούς χώρους, με αποτέλεσμα να εξετάζουν πλέον και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Το χρηματοκιβώτιο

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στους χώρους του ξενοδοχείου, πάντως, οι αστυνομικοί εντόπισαν άθικτο το χρηματοκιβώτιο της επιχείρησης, ενώ δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης ή έρευνας στους χώρους.  Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά δεν υπήρχε κάποιος άλλος εκεί παρά μόνο ο άτυχος ξενοδόχος, ο οποίος χρησιμοποιούσε συχνά τον μικρό χώρο δίπλα στη ρεσεψιόν και ως τόπο διαμονής.

Η υπόθεση φαίνεται να περιπλέκεται, και για τον λόγο αυτόν από το Σάββατο βρίσκονται στο όμορφο νησί των Κυκλάδων κλιμάκια του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που διενεργούν λεπτομερείς έρευνες στον χώρο. Το ξενοδοχείο έχει σφραγιστεί για να μην υπάρξει αλλοίωση στοιχείων, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για να γίνει σήμερα η νεκροτομή κατά προτεραιότητα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στην υπόθεση και θα δώσει απαντήσεις για την αιτία και την ώρα θανάτου του 69χρονου, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία του πνοή και αν υπάρχουν ίχνη από επίθεση στο σώμα του. Αυτό που θέλουν να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι αν η αιτία θανάτου ήταν άλλη από τη φωτιά, αν δηλαδή ο Νίκος Χ. ήταν ήδη νεκρός όταν τυλίχτηκε στις φλόγες και αν η πυρκαγιά ήταν μια προσπάθεια συγκάλυψης των πραγματικών αιτίων που έκαναν τον Σαντορινιό ξενοδόχο να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ουσιαστικά θέλουν να διευκρινίσουν αν επρόκειτο για ατύχημα, αυτοχειρία ή έγκλημα. Αν αποδειχθεί ότι ήταν το τελευταίο, θα προχωρήσουν σε περαιτέρω διαδικασίες, καθώς θα ανοίξει ο δρόμος για μια σειρά ανακρίσεων και προσαγωγών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...