Τρίτη, 29 Ιουλίου, 2025

Εξιτήριο από το μαιευτήριο για τη Βαλέρια Χοψονίδου

Εξιτήριο από το μαιευτήριο χθες το μεσημέρι για τη Βαλέρια Χοψονίδου, με την επιχειρηματία και αδελφή της Ολυμπίας Χοψονίδου ν

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 29 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣΠάρτε πρωτοβουλίες και αντιμετωπίστε ψύχραιμα προβλήματα που οι άλλοι...

Παραμυθένια πρόταση γάμου Σάκη Κατσούλη σε Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μια παραμυθένια πρόταση γάμου έκανε ο Σάκης Κατσούλης στη...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

ΤΖΟΚΕΡ από υπολογιστή, κινητό ή tablet για τα 2,4 εκατ. ευρώ

Πώς γίνεται η online εγγραφή και κατάθεση δελτίου

Με μια εύκολη online εγγραφή και συμπλήρωση «5+1» αριθμών, οι παίκτες του TZOKΕΡ θέτουν υποψηφιότητα για να κερδίσουν απόψε το έπαθλο των 2.400.000 ευρώ.

Η κατάθεση δελτίων γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω διαδικτύου και θα ολοκληρωθεί στις 21:30 το βράδυ. Η αγωνία των παικτών θα λάβει τέλος, επίσης, μέσω διαδικτύου, όπου στις 22:00 μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την κλήρωση στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στην ιστοσελίδα tzoker.gr  ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Εγγραφή με απλά βήματα

Για να συμπληρώσετε το δελτίο σας και να συμμετάσχετε στην αποψινή κλήρωση, πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή στο tzoker.gr από τον υπολογιστή σας ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, την οποία θα κατεβάσετε δωρεάν σε κινητό τηλέφωνο ή tablet από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Η διαδικασία εγγραφής είναι εύκολη και γρήγορη. Στον υπολογιστή, επιλέγετε το κουμπί «εγγραφή» και συμπληρώνετε το email και τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα. Δημιουργείτε το λογαριασμό σας, επιλέγοντας το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» που επιθυμείτε.  Αυτόματα, με την υποβολή της φόρμας, θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Ανάλογη είναι η διαδικασία και μέσω του tzoker app.

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής, μπορείτε να επιλέξετε αριθμούς και να δημιουργήσετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε με email μόλις το καταθέσετε.

Επιπλέον, μέσω του  tzoker.gr και της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, μπορείτε να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες εβδομαδιαίες προσφορές, καθώς και για τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Η Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει με την πεθερά της, Φιλαρέτη Κομνηνού στην Αμοργό

Η Φιλαρέτη Κομνηνού βρίσκεται διακοπές στην Αμοργό με τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου, τη νύφη της Δανάη Μιχαλάκ

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.
spot_img
spot_img