Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Απεργία πείνας από τον τραυματιοφορέα και πρώην παίκτη του «X-Factor» Λάμπρο Τσάπαλη (video)

Απεργία πείνας άρχισε χθες ο πρώην παίκτης του «X-Factor» και μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων Λάμπρος Τσάπαλης, με αίτημα να αλλάξουν οι τραγικές συνθήκες που επικρατούν εν μέσω πανδημίας στο Νοσοκομείο της Λάρισας και να παραιτηθούν οι αρμόδιοι που άφησαν να ξεφύγει το δεύτερο κύμα του κορονοϊού.

«Τουλάχιστον 100 συνάδελφοί μου νοσούν από Covid, έχουμε ξεπεράσει τα όριά μας και οι αρμόδιοι είναι εξαφανισμένοι» κατήγγειλε μιλώντας στο pineiosnews.gr και εξήγησε ότι αποφάσισε να κάνει απεργία πείνας, την οποία είναι αποφασισμένος να τηρήσει, επειδή θεώρησε ότι δεν υπήρχε άλλη λύση για να διαμαρτυρηθεί.

Τους ακριβείς λόγους που τον οδήγησαν στην απεργία, την οποία θα πραγματοποιήσει έξω από το νοσοκομείο, αναλύει σε επιστολή που έχει στείλει προς τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, την 5η ΥΠΕ, το υπουργείο Υγείας και τα μέσα ενημέρωσης.

«Στα όριά μας»

«Ζητάω άμεσα την καταβολή δώρου Χριστουγέννων, υπό οποιαδήποτε μορφή, σε όλους τους εργαζομένους των νοσοκομείων από το κράτος, ώστε να αποδείξετε όλα αυτά για τα οποία παραδέχεστε ότι προσφέρουμε πέρα από τα όριά μας και τον απόλυτο σεβασμό στην προσφορά μας. Απαιτώ να βγείτε με αληθινά λόγια και να πείτε ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα όσον αφορά τα ΒΑΕ. Δύο δρόμοι υπάρχουν. Ή θα τα εγκρίνετε ή όχι. Ή μπορείτε ή όχι να διασφαλίσετε την υγεία των συναδέλφων μου, αλλά και των ασθενών στα νοσοκομεία και να μην παίζετε με τα λόγια και τα πρωτόκολλα που κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζουν (όπως αλλάζετε τους επιστήμονες που τα παρουσιάζουν μόνο για επικοινωνιακούς λόγους), ανάλογα πώς σας βολεύει. Απαιτώ να παραιτηθούν όλοι όσοι απέτυχαν στην προετοιμασία του δεύτερου κύματος πανδημίας ως παραδειγματισμό για τους επόμενους. Δεν θα επιτρέψουμε να πάρουν και εύσημα στο τέλος. Αποτύχατε και το ξέρετε. Χάθηκαν ζωές. Και το ξέρετε» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το τραγούδι

Ο Λάμπρος Τσάπαλης δεν είναι άγνωστος. Το 2019 είχε συμμετάσχει στις οντισιόν του reality «X-Factor», ερμηνεύοντας το τραγούδι «Χάντρα στο κομπολόι σου». Μπορεί ο 49χρονος τραυματιοφορέας να μην πέρασε στην επόμενη φάση, ωστόσο ενθουσίασε την κριτική επιτροπή, όταν είπε ότι συνηθίζει να τραγουδά στους ασθενείς που φτάνουν στο νοσοκομείο για να τους βοηθήσει ψυχολογικά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...