Ο Στέλιος Χατζηιωάννου στηρίζει έμπρακτα 1.100 νοσηλευτές

Την έμπρακτη υποστήριξή του στο νοσηλευτικό προσωπικό των ελληνικών νοσοκομείων που δίνει τεράστια μάχη με το δεύτερο κύμα της πανδημίας δείχνει ακόμη μια φορά ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου, προσφέροντάς τους δωροεπιταγές για την παροχή φαγητού.

Συγκεκριμένα, οι δωροεπιταγές (διατακτικές σίτισης) συνολικής αξίας 55.000 ευρώ θα μοιραστούν σε 1.100 νοσηλευτές των τεσσάρων δημόσιων νοσοκομείων αναφοράς στην Αττική, του Ευαγγελισμού, του Θριάσιου, του Αττικόν και του Σωτηρία. Με αυτές τις επιταγές οι νοσηλευτές θα μπορούν να κάνουν αγορές όχι μόνο από εστιατόρια αλλά και από καταστήματα τροφίμων.

Δωροεπιταγές

Χθες στα κεντρικά γραφεία του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος του κ. Χατζηιωάννου στην Αθήνα έγινε η παράδοση των δωροεπιταγών στον Εθνικό Σύνδεσμο Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΣΝΕ). Σύμφωνα με πληροφορίες, η διανομή των δωροεπιταγών από τον ΕΣΝΕ θα αρχίσει άμεσα και θα υλοποιηθεί μέσω της διεύθυνσης κάθε νοσοκομείου. Σε αυτήν θα χρειαστεί να απευθυνθεί κάθε ενδιαφερόμενος προκειμένου να λάβει τις δωροεπιταγές που του αντιστοιχούν.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κίνηση του Στέλιου Χατζηιωάννου, που υλοποιείται μέσω του Φιλανθρωπικού Ιδρύματός του, αποτελεί το δεύτερο σκέλος μιας προσπάθειας που άρχισε ήδη από την πρώτη φάση της πανδημίας, με στόχο την επιβράβευση του νοσηλευτικού προσωπικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό.

Για την υποστήριξή του στους νοσηλευτές ο Στέλιος Χατζηιωάννου δήλωσε: «Για δεύτερη φορά φέτος λέμε “ευχαριστώ” στους ανθρώπους που στηρίζουν το δημόσιο σύστημα υγείας στην Ελλάδα, προσφέροντας διατακτικές σίτισης συνολικού ύψους 55.000 ευρώ σε 1.100 νοσηλευτές και νοσηλεύτριες. Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλά Χριστούγεννα και ένα πιο υγιές νέο έτος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ