Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αποκάλυψε ότι η Πέγκυ Ζήνα της έδωσε λεφτά για τη ΔΕΗ

Στο πλευρό της Μαργαρίτας Θεοδωράκη έσπευσε η Πέγκυ Ζήνα, μόλις πληροφορήθηκε πως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να της κόψουν το ρεύμα στο σπίτι όπου συμβιώνει με τον διάσημο πατέρα της.

Λίγες εβδομάδες αφού δημοσιοποίησε μέσω της «Espresso» τον γολγοθά που ανεβαίνει, απειλώντας μάλιστα να βάλει τέλος στη ζωή της σε περίπτωση που χειροτερέψουν τα οικονομικά της, η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη αποκάλυψε πως η γνωστή τραγουδίστρια, η οποία συμμετέχει συχνά στις συναυλίες της Λαϊκής Ορχήστρας του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη, και ο σύζυγός της Γιώργος Λύρας τής έδωσαν χείρα βοήθειας.

«Για εμένα, ως Μαργαρίτα Θεοδωράκη, πιστεύουν όλοι ότι είμαι πλούσια, και δεν είμαι. Δεν έχω καμία βοήθεια από το κράτος. Είμαι μια φτωχή γυναίκα και οι φίλοι μου είναι φτωχοί. Τρεις ημέρες τρέφομαι με τραχανά, και κανείς δεν με πιστεύει, επειδή είμαι η κόρη του Θεοδωράκη. Κάθονται όλοι αυτοί οι μα…ες και λένε ότι έχω λεφτά» δήλωσε σε συνέντευξή της στο «DownTown».

«Βγήκαν όλοι αυτοί οι “κανίβαλοι”, που με κατηγορούν συνεχώς ότι πούλησα ένα σπίτι 2.000.000 ευρώ. Όλα πήγαν στην Εφορία. Το πουλήσαμε για να μην έχουμε χρέη. Δεν έχουμε λεφτά. Μας έκοψαν το ρεύμα πριν από έναν μήνα, γιατί χρωστάμε 6.000 ευρώ. Ξέρεις ότι η Πέγκυ Ζήνα με τον άντρα της μου πλήρωσαν το ρεύμα; Είμαι άνεργη από το 2012, έχω σκληρή αντιμετώπιση από τον Τύπο, και το υπουργείο Πολιτισμού σιγή. Είμαι στα 62 μου, έχω δώσει τα χρήματά μου στο ΙΚΑ και δεν θα μπορώ να πάρω σύνταξη. Ο πατέρας μου έχει οικονομικές δυσκολίες και νομίζουν ότι είναι πάμπλουτος και μπορεί να πληρώσει το ρεύμα της κόρης του» κατέληξε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα