Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι...

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 21 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις...

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Ο στραγγαλιστής του Κορυδαλλού! Ουκρανός έπνιξε με σακούλα Έλληνα συγκρατούμενό του

Σκηνές από ταινία θρίλερ, με πρωταγωνιστή έναν Ουκρανό στραγγαλιστή, εκτυλίχτηκαν στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου ο 34χρονος ισοβίτης έπνιξε έναν Έλληνα συγκρατούμενό του με σακούλα σκουπιδιών, την ώρα που αυτός κοιμόταν!

Το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα, το οποίο διαπράχθηκε τον Οκτώβριο του 2016, αναμένεται να αναβιώσει αύριο στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, στο οποίο ξεδιπλώνονται τα φρικτά γεγονότα της υπόθεσης-θρίλερ, που θυμίζει έντονα την ταινία «Ψυχώ» του Αλφρεντ Χίτσκοκ, ο 34χρονος Ουκρανός, ο οποίος εξέτιε ποινή ισοβίων για ανθρωποκτονία διά στραγγαλισμού, αρχικά έβαλε στο κεφάλι του Έλληνα συγκρατούμενού του μια πράσινη σακούλα απορριμμάτων. Εν συνεχεία, αφού βεβαιώθηκε ότι ο άτυχος άντρας είχε χάσει τις αισθήσεις του, τοποθέτησε βαθιά μέσα στο στόμα του μια μικρή πετσέτα, ώστε να μην μπορεί να αναπνεύσει σε περίπτωση που συνερχόταν. Σύμφωνα μάλιστα με το Protothema.gr, δεν έμεινε εκεί, αλλά τύλιξε γύρω από τον λαιμό του θύματος λωρίδες από σεντόνι, τις οποίες έδεσε σφικτά κόμπο, και βάλθηκε να τις κρατά με δύναμη από τις άκρες, για να μην μπορεί το θύμα να απελευθερωθεί, ενώ κάλυψε τον συγκρατούμενό του και με μια κουβέρτα, προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός από τους φρουρούς!

Υπάλληλος

Σοκαριστικό είναι επίσης το απόσπασμα του βουλεύματος στο οποίο αναφέρεται πως, όταν ένας υπάλληλος των φυλακών άνοιξε την πόρτα του θαλάμου και ρώτησε τον 34χρονο αν είναι όλα καλά, αγγίζοντας το πόδι του θύματος για να βεβαιωθεί ότι κάτω από τις κουβέρτες υπήρχε άνθρωπος, εκείνος του απάντησε ήρεμα: «Ολα καλά»! Παράλληλα, για να μην καταλάβουν οι φύλακες τι είχε κάνει, ο 34χρονος δεν βγήκε την επόμενη ημέρα από το κελί του για να πάρει φάρμακα και πρωινό, όπως έκανε σε καθημερινή βάση, αλλά άφησε να περάσουν μερικές ώρες για να βγει και να κάνει ένα τηλεφώνημα. Αμέσως μετά ξαναμπήκε στον θάλαμό του και λίγα λεπτά αργότερα βγήκε «δήθεν πανικόβλητος για να ανακοινώσει τον θάνατο του συγκρατούμενού του, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε μετά τη νεκροψία που διενεργήθηκε και την ιατροδικαστική έκθεση που συνετάγη, έφερε εκχύμωση δεξιού γόνατος, εκδορά δεξιού ποδός, επιπολής αιμορραγική διήθηση», όπως τονίζεται στο δικαστικό έγγραφο.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης, ο 34χρονος στραγγαλιστής του Κορυδαλλού υποστήριξε ότι ο συγκρατούμενός του αυτοκτόνησε. Στήριξε δε τον ισχυρισμό του στο γεγονός ότι εκείνο το βράδυ είχε καταναλώσει ισχυρά ηρεμιστικά και κατασταλτικά φάρμακα, με συνέπεια να πέσει σε βαθύ ύπνο. Ανέφερε, επίσης, ότι ο φύλακας του ψυχιατρείου περιπολούσε συνεχώς τα κελιά, όπως κάθε βράδυ, και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να τελέσει το έγκλημα χωρίς να γίνει αντιληπτός. Επιπρόσθετα, υποστήριξε ότι και στο παρελθόν το θύμα είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί, με αποτέλεσμα να ασκηθεί σε βάρος του δίωξη για ανθρωποκτονία και να παραπεμφθεί σε δίκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...