Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Η καμαριέρα που βίασε ο Στρος Καν περιγράφει σε ντοκιμαντέρ τον εφιάλτη της

«Έτσι έβαλε το πράμα του στο στόμα μου» λέει με λυγμούς η Ναφισάτου Ντιαλό, καλύπτοντας με το χέρι το πρόσωπό της μπροστά στην κάμερα του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ «Room 2806» του Netflix.

Η πρώην καμαριέρα περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε στις 14 Μαΐου 2011 από τον Ντομινίκ Στρος-Καν στο δωμάτιο 2806 του ξενοδοχείου «Sofitel» της Νέας Υόρκης, η οποία έβαλε τέλος στην πολιτική καριέρα του τότε επικεφαλής του ΔΝΤ.

spl468419 003

«Το δωμάτιο είναι πολύ μεγάλο. Μπαίνω και κοιτάζω… Δεν βλέπω τίποτε… Γυρνώ προς τα πίσω, είμαι έτοιμη να πω “καθαριότητα”. Τότε με πλησιάζει ένας γυμνός τύπος. Λέω: “Θεέ μου, λυπάμαι, κύριε”» διηγείται η 41χρονη Ντιαλό και συνεχίζει: «Αμέσως μετά τα χέρια του βρίσκονται πάνω στο στήθος μου. Πιάνει το στήθος μου και λέει: “Όχι, δεν χρειάζεται να λυπάσαι”. Με σπρώχνει κάτω, πάω να σηκωθώ και με σπρώχνει ξανά. Λέω: “Σταματήστε, δεν θέλω να χάσω τη δουλειά μου” και μου απαντά: “Όχι, δεν θα χάσεις τη δουλειά σου”» αφηγείται η καμαριέρα στο πρώτο από τα τέσσερα επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο, προκειμένου να δείξει πόσο σημαντικός ήταν τότε για την παγκόσμια οικονομία ο Στρος-Καν, παρουσιάζει πλάνα από την ελληνική οικονομική κρίση και τις συναντήσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Για να ξεφύγει από τον θολωμένο από σεξουαλική επιθυμία Στρος-Καν, η Ντιαλό είπε ψέματα ότι έξω από το δωμάτιο βρισκόταν η προϊσταμένη της. Ωστόσο, όπως επισημαίνει, «ήταν σαν μαϊμού, σαν ζώο. Με έσπρωξε προς τα μέσα, στο βάθος, δίπλα στο μπάνιο. Προσπάθησε να κατεβάσει το εσώρουχό μου και το κράτησα. Τραβούσα το φόρεμά μου κι εκείνος με άρπαξε και φοβήθηκα πολύ. Του είπα να σταματήσει. Ήθελα να τον σπρώξω, να φύγω τρέχοντας. Με έσπρωξε με δύναμη. Έπεσα πάνω στο χέρι και στον αριστερό ώμο μου». Η Ντιαλό ολοκληρώνει την περιγραφή: «Έτσι έβαλε το πράμα του στο στόμα μου. Τότε δεν μπορούσα να κάνω τίποτε. Έμεινα εκεί ώσπου να κάνει ό,τι ήθελε. Έπειτα άρχισα να φτύνω παντού. Ένιωθα βρόμικη. Ένιωθα ότι όλα ήταν βρόμικα… Δεν είπε τίποτε και εγώ βγήκα έξω τρέχοντας».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...