Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Μελίνα Ασλανίδου: «Πέρασα μία περιπέτεια υγείας, δεν ήταν εύκολα»

Η Μελίνα Ασλανίδου πρόσφατα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε και να ακυρώσει τις εμφανίσεις της.

Αυτός, αυτή και τα μυστήρια – Η κατάθεση της συντρόφου του δολοφονημένου...

Σε κομβικό σημείο βρίσκονται οι έρευνες της Aστυνομίας για την εξιχνίαση της απαγωγής και της στυγερής δολοφονίας στη Νέα Πέραμο, καθώς μετά και την κατάθεση της συντρόφου του 27χρονου Μ.Β. στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ, έχουν αρχίσει

«Λύγισε» η Σκορδά ακούγοντας τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να μιλάει για την...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno»...

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το...

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Μαφιόζικο αίμα στη γειτονιά του Χίου! «Γάζωσαν» στα Βριλήσσια τον Δημήτρη Καπετανάκη

Με 18 σφαίρες από καλάσνικοφ «σφραγίστηκε» για πάντα το στόμα του παλιού γνώριμου της Ασφάλειας Δημήτρη Καπετανάκη ή Καπέ, που αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να βγάλει το όπλο που είχε μαζί του όταν τον «γάζωσαν» δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μαύρο BMW στις 3 χθες το απόγευμα επί της οδού Υμηττού, στα Βριλήσσια, πολύ κοντά στο σπίτι του, αλλά και κοντά στην κατοικία του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, που και αυτός είχε γίνει στόχος δολοφονικής απόπειρας στην ίδια περιοχή πριν από λίγο καιρό!

  • Από τη
    Νάντια Αλεξίου

Ήταν ακόμη ένα «συμβόλαιο θανάτου» που εκτελέστηκε από τουλάχιστον δύο επαγγελματίες φονιάδες, οι οποίοι έδωσαν και τη χαριστική βολή στον στόχο τους, πυροβολώντας τον στο κεφάλι! Αφού διέφυγαν σαν κύριοι, έφτασαν στο Πάτημα Χαλανδρίου, όπου έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν και εξαφανίστηκαν με ένα δίκυκλο και ένα Μini Cooper. Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους απέβησαν άκαρπες. Οι αστυνομικοί αποδίδουν τη δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων του κοινού ποινικού. Ωστόσο, δεν φαίνεται να εντάσσεται στον αδιάκοπο εμφύλιο πόλεμο ομάδων της νύχτας… Ο 56χρονος Δημήτρης Καπετανάκης ήταν μπλεγμένος σε πολλά – και ήξερε πολλά! Ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης τον είχε κατονομάσει ως ηθικό αυτουργό στην επίθεση που είχε γίνει σε βάρος του με βιτριόλι τον Δεκέμβριο του 2007 στον Νέο Κόσμο, για την οποία είχε συλληφθεί ένας Αλβανός ποινικός.

Οι δράστες έκαψαν το αυτοκίνητο διαφυγής

Το όνομά του είχε εμπλακεί στην υπόθεση του «Συνδικάτου Δολοφόνων», που έδρασε από το 1993 ως το 1996. Λέγεται, μάλιστα, ότι δεν περιλήφθηκε στη δικογραφία, επειδή υπέδειξε στους αστυνομικούς το μέρος όπου είχε ταφεί πρόχειρα στο Δήλεσι ο αρχηγός της συμμορίας Βασίλης Σούφλας, που δολοφονήθηκε από τους συνεργούς του όταν ένιωσαν ότι απειλούσε τις ζωές τους! Από τότε ο Καπετανάκης είχε απασχολήσει τις Αρχές με εκβιασμούς, «προστασία» νυχτερινών μαγαζιών, ακόμη και με ένοπλες ληστείες – μια από τις οποίες διέπραξε χρησιμοποιώντας για τη διαφυγή του αυτοκίνητο που του δάνεισε ένας… κομάντος της ΕΚΑΜ!

«Εισπράκτορας»

Υπήρξε στενός συνεργάτης του «εισπράκτορα» ενός κυκλώματος σωματεμπόρων που δολοφονήθηκε το 2019 στο Χαϊδάρι και η εκτέλεσή του συσχετίστηκε με τη δολοφονία γνωστού πρώην ΕΚΑΜίτη την Πρωτομαγιά του 2018 στον Γέρακα. Το περασμένο καλοκαίρι είχε περιληφθεί στη μεγάλη δικογραφία της ΕΥΠ -η οποία εκκρεμεί ακόμα στην κύρια ανάκριση- για την εμπλοκή επίορκων υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που πουλούσαν προστασία σε studio μασάζ και οίκους ανοχής αντί αδράς αμοιβής! Στην ατζέντα του 56χρονου βρίσκονταν τα ονόματα αστυνομικών οι οποίοι φρόντιζαν να του κάνουν διάφορες «χάρες», ακόμη και να τον ειδοποιούν όταν επρόκειτο να γίνει επιχείρηση για τη σύλληψή του! Ανάμεσα στα πρόσωπα της δημόσιας ζωής με τα οποία είχε στενές σχέσεις είναι και ένας γνωστός πολιτικός με αδυναμία στα καλλίγραμμα call girls, αλλά και δημοσιογράφοι του αστυνομικού ρεπορτάζ, οι οποίοι τον ενημέρωναν για τα στοιχεία που είχε σε βάρος του η ΕΛ.ΑΣ.! Μάλιστα, ένας από αυτούς είχε καταθέσει σε μια από τις δίκες του ως μάρτυρας υπεράσπισης! Ο Δημήτρης Καπετανάκης εμφανιζόταν με τον «μανδύα» του επιχειρηματία, ως μέτοχος ή ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρίας που εκδίδει εφημερίδα και περιοδικό και εταιρίας ενοικιάσεως πολυτελών σκαφών, ενώ εμπλέκεται και σε μια εταιρία security που δραστηριοποιείται στη Μύκονο και έχει απασχολήσει τις Αρχές με παραβατική συμπεριφορά. Τις επαγγελματικές δραστηριότητές του ερευνούσε η Επιτροπή για το Ξέπλυμα Βρόμικου Χρήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα – Έχασε τη μητέρα της

Πολύ δύσκολες ώρες για τη Νίκη Κάρτσωνα. Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας στον χώρο του ενδύματος, που μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και της ιδιαίτερης πατρίδας του Καλαμάτας, έχασε τη μητέρα του Ευγενία