Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Υπόθεση Παντελίδη: H Φρόσω Κυριάκου περνά στην αντεπίθεση και καταθέτει υπόμνημα

Στα άκρα οδηγείται η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη και τη Φρόσω Κυριάκου, μετά τη μαρτυρία-φωτιά ενός 50χρονου, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι στο τιμόνι του μαύρου SUV στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 33χρονος τραγουδιστής καθόταν η 25χρονη σήμερα κοπέλα!

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο 50χρονος, ο οποίος αναμένεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση-θρίλερ που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, εργαζόταν ως σερβιτόρος στην παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη της Γλυφάδας όπου πέρασε την τελευταία νύχτα του ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης, προτού «σβήσει» στην άσφαλτο. Στην ένορκη κατάθεση που έδωσε στις 3 Δεκεμβρίου φέρεται ότι υποστήριξε πως ως το πρωί σέρβιρε ποτά σε όσους κάθονταν στο τραπέζι με την πράσινη τσόχα και έπαιζαν χαρτιά. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος, όπως κατέθεσε ο 50χρονος σερβιτόρος, έδειχνε να είναι μεθυσμένος.

Froso Kiriakou
Η Φρόσω Κυριάκου

«Βρισκόμουν στο σπίτι, εκεί που παιζόταν το παιχνίδι. Σέρβιρα ποτά. Ο Παντελίδης έπαιζε πόκερ. Φαινόταν μεθυσμένος» ανέφερε αρχικά ο μάρτυρας και αμέσως μετά έδωσε τη δική του εκδοχή για τα τραγικά γεγονότα του μοιραίου πρωινού, λίγο πριν χάσει τη ζωή του ο 33χρονος τραγουδιστής:

«Κατά τις 07.30 το πρωί σηκώθηκαν να φύγουν (ενν. ο Παντελής Παντελίδης και οι δύο κοπέλες που επέβαιναν στο αυτοκίνητο). Τους άνοιξα την πόρτα για να φύγουν. Ήταν τόσο μεθυσμένος, που σκόνταψε και έπεσε, πήγα και τον σήκωσα και τον βοήθησα και μπήκε στη θέση του συνοδηγού. Στη θέση του οδηγού μπήκε η Φρόσω και πίσω έκατσε η Μίνα. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Αυτά ξέρω. Δεν με κάλεσε κανείς να καταθέσω».

Απόφαση

Ο 50χρονος εξήγησε και τι τον οδήγησε στην απόφαση να μιλήσει ύστερα από τόσο καιρό.
«Τον Οκτώβριο μου τηλεφώνησε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο κ. Λύτρας, και συναντηθήκαμε. Μου έδειξε φωτογραφία ότι βρισκόμουν στο σπίτι και μου ζήτησε να καταθέσω όσα ήξερα, και εγώ κατέθεσα αυτά που ξέρω» ανέφερε στην κατάθεσή του, την οποία δημοσίευσε το protothema.gr. Όσα υποστήριξε εξετάζονται με προσοχή από την Εισαγγελία, ενώ πληροφορίες θέλουν, εκτός από τον εν λόγω μάρτυρα, να έχουν καταθέσει για την υπόθεση του τροχαίου τουλάχιστον άλλα δύο ή τρία άτομα.

arnaouti 4
Η Μίνα Αρναούτη

Την ίδια ώρα, η Φρόσω Κυριάκου φέρεται ότι είναι αποφασισμένη να περάσει στην αντεπίθεση, καταθέτοντας ως το πρωί της ερχόμενης Τρίτης υπόμνημα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Μέσω αυτού θα επιχειρήσει να αντικρούσει την κατάθεση του 50χρονου σερβιτόρου και θα περιγράψει τι έγινε το ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου 2016. Στη συνέχεια, οι δύο πλευρές θα περιμένουν να δουν αν η εισαγγελική Αρχή θα παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή θα την αφήσει στο αρχείο.

Οι συγγενείς του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή ότι δεν οδηγούσε εκείνος το τζιπ στη στροφή του θανάτου. Μετά την απόφαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών να βάλει την υπόθεση στο συρτάρι, κρίνοντας αβάσιμη τη μήνυσή τους σε βάρος της Μίνας Αρναούτη και της Φρόσως Κυριάκου (για ψευδορκία και ανθρωποκτονία εξ αμελείας, αντίστοιχα), είχαν προσκομίσει μια μαρτυρία αυτόπτη, που φέρεται ότι είχε δει τη Φρόσω να βγαίνει από το τζιπ από τη θέση του οδηγού. Όμως, ακόμη και όταν η υπόθεση μπήκε τελεσίδικα στο αρχείο από τον εισαγγελέα Εφετών, επέμεναν ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής, καταθέτοντας πρόσφατα και αγωγή σε βάρος της 25χρονης συνεπιβάτιδάς του.

Αρχίζει (;) σήμερα η συζήτηση των αγωγών

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η συζήτηση των αγωγών αποζημίωσης που έχουν ανταλλάξει η οικογένεια του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, η ασφαλιστική εταιρία και τα δύο κορίτσια που επέβαιναν στο μοιραίο SUV στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 33χρονος τραγουδιστής.

Όμως, πιθανότατα, η διαδικασία δεν θα διεξαχθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού και θα προσδιοριστεί σε νέα δικάσιμο.
Η πρώτη αγωγή, ύψους 1.100.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από τη Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας, η δεύτερη, ύψους 100.000 ευρώ, από τη Φρόσω Κυριάκου επίσης κατά της ασφαλιστικής εταιρίας, ενώ η τρίτη αγωγή, ύψους 600.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας και της Φρόσως Κυριάκου, για την οποία οι συγγενείς του τραγουδιστή είναι πεπεισμένοι ότι καθόταν στη θέση του οδηγού.

Η εκδίκαση των τριών υποθέσεων έχει ήδη πάρει μια αναβολή, καθώς η εταιρία στην οποία ήταν ασφαλισμένο το τζιπ είχε απαντήσει με αγωγή κατά της οικογένειας Παντελίδη, ζητώντας να της καταβάλει τυχόν αποζημίωση που θα επιδικαστεί στις δύο συνεπιβάτιδες του τραγουδιστή

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...