Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Ιδιοκτήτης καφετέριας «λύγισε» από το λουκέτο στην εστίαση και κρεμάστηκε μέσα στο μαγαζί του

Θηλιά στον λαιμό ενός ιδιοκτήτη γνωστής καφετέριας του Βόλου έγιναν το νέο lockdown και τα σκληρά μέτρα, που υποχρεώνουν τους επιχειρηματίες να κρατούν κατεβασμένα για εβδομάδες τα ρολά των καταστημάτων τους!

  • Από την
    Εύα Παπαδάτου

Η απόγνωση και η απελπισία που ένιωθε ήδη από το πρώτο lockdown ο 64χρονος Γιώργος Καλέργης γιγαντώθηκαν και «μαύρισαν» την ψυχή του, καθώς ένιωθε αδύναμος να αντεπεξέλθει στο νέο «χτύπημα», την κυβερνητική απόφαση για παράταση του λουκέτου στην εστίαση και την εορταστική περίοδο.

Ο άτυχος επιχειρηματίας δεν άντεξε το γεγονός ότι του έκλεισαν το μαγαζί δεύτερη φορά μετά τη μικρή καλοκαιρινή ανάπαυλα και έβαλε τέλος στη ζωή του με μια αυτοσχέδια αγχόνη που έφτιαξε μέσα στην επιχείρησή του στο κέντρο του Βόλου, προκαλώντας ισχυρό σοκ στην κοινωνία της πόλης. Αντιμέτωποι με το σκληρό θέαμα του απαγχονισμένου άντρα βρέθηκαν την Κυριακή συγγενείς του και άτομα τού στενού περιβάλλοντός του, τα οποία ανησύχησαν, επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον για 24 ώρες.

Από τη σκάλα

Έτσι, γύρω στις 7.30 το απόγευμα πέρασαν από την καφετέρια που βρίσκεται στο επονομαζόμενο «Volonaki» αναζητώντας τον και τον εντόπισαν νεκρό. Ο 64χρονος είχε κρεμαστεί από τη σκάλα που οδηγούσε στον πάνω όροφο του καφέ, όπου βρίσκονταν το γραφείο του και άλλοι βοηθητικοί χώροι. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και έσπευσε στο σημείο κλιμάκιο ανδρών της Ασφάλειας Βόλου, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τη σορό. Σε ένα ιδιόχειρο σημείωμα (που βρέθηκε στο γραφείο του στον πρώτο όροφο της καφετέριας, όπου επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του βρίσκοντας τη λύτρωση στην αυτοκτονία) ο 64χρονος περιέγραφε, μεταξύ άλλων, αναλυτικά την πορεία της προσωπικής ζωής του και την επαγγελματική του διαδρομή, αποτυπώνοντας τα συναισθήματά του, στο οποίο ήταν φανερό ότι διακατέχονταν από απογοήτευση: «Έχω αποτύχει στην προσωπική μου ζωή. Παντρεύτηκα δύο φορές, έκανα τρία παιδιά. Τελικά κατέληξα και πάλι μόνος» φέρεται ότι ανέφερε στο σημείωμά του, ενώ σε άλλο σημείο έγραψε: «Αγόρασα σκάφος και βούλιαξε, πήρα εργοστάσιο και έκλεισε. Απέτυχα. Ό,τι και να έκανα επαγγελματικά δεν πήγε καλά»!

Στις 2 Δεκεμβρίου είχε αναρτήσει στο προφίλ του στο facebook κάποιες σκέψεις του, που έδειχναν ότι τον βασάνιζε η κατάσταση που βίωνε εξαιτίας των μέτρων: «Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες, που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα από τον μισθό τους. Πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν; Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε!!! Καληνύχτα».

Το προσωπικό προφίλ του Γιώργου Καλέργη στο facebook έχει κατακλυστεί από δεκάδες μηνύματα φίλων και συναδέλφων του, που εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για τον θάνατό του. Ο άτυχος 64χρονος υπήρξε επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα, αφού διατηρούσε μεγάλη βιοτεχνία παραγωγής παιδικών ενδυμάτων στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, ενώ λειτουργούσε στη Συρία (πριν από τον πόλεμο) εργοστάσιο παραγωγής παιδικών ρούχων, κάνοντας εξαγωγές στην Ευρώπη. Σύμφωνα με τον «ταχυδρόμο», ο Γιώργος Καλέργης υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Βόλου και αρωγός πολλών άλλων φιλανθρωπικών σωματείων στη Μαγνησία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...